Повезане вести

Тако Јокић води изборну кампању за "Меч свих звезда": 40 поена, на ивици личног рекорда (ВИДЕО)

Тако Јокић води изборну кампању за "Меч свих звезда": 40 поена, на ивици личног рекорда (ВИДЕО)

Вести онлине 14.01.2019
Наш ас најзаслужнији за Денверову победу против Портланда (116:113), 12. узастопну код куће. После четири меча у овој сезони са по најмање 30 поена прва цифра у кошгетерском учинку Николе Јокића најзад је и четворка. Наш ас је… »
Јокић раме уз раме са највећима!

Јокић раме уз раме са највећима!

Спортске.нет 14.01.2019
Српски кошаркаш је тек пети у историји лиге којем је ово пошло за руком. Денвер Нагетси су славили синоћ против Портланд Трејл Блејзерса, утакмица у "Пепси центру" је била изузетно занимљива и напета, а разлику је у корист екипе… »
Јокић после личног рекорда у сезони: Много сам трчао током лета

Јокић после личног рекорда у сезони: Много сам трчао током лета

Вести онлине 14.01.2019
Наш ас против Портланда постигао 40 поена, а најбољи кошгетерски учинак у НБА му је за поен више. Кошаркаши Денвер Нагетса победили су Портланд 116:113, а млади Сомборац открио је своје утиске после меча. - Да будем искрен… »
Јокићевих 40 поена за победу Денвера против Портланда

Јокићевих 40 поена за победу Денвера против Портланда

Политика 14.01.2019
ДЕНВЕР – Кошаркаши Денвера победили су на свом терену екипу Портланда са 116:113 предвођени сјајним Николом Јокићем којем је недостајао само поен за рекорд каријере у НБА лиги. Јокић је за 37 минута на терену постигао 40 поена… »
Јокић након одлична партије: Много сам трчао током лета, не знам зашто праве ружну причу у вези Нуркића

Јокић након одлична партије: Много сам трчао током лета, не знам зашто праве ружну причу у вези Нуркића

Хот спорт 14.01.2019
Српски кошаркаш ноћас је забележио још једну сјајну партију, а као разлог добре форме навео је напоран рад током лета. Он је у победи Денвера над Портландом резултатом 116:113 уписао 40 поена, 10 скокова и осам додавања. –… »
Јокић о 40 поена: Боље сам се припремао током лета

Јокић о 40 поена: Боље сам се припремао током лета

Н1 Инфо 14.01.2019
Кошаркаш Денвера Никола Јокић изјавио је да је темељнија припрема током лета условила и његове боље партије ове сезоне. Нагетси су савладали Портланд Трејл Блејзерсе резултатом 116:113, а српски центар је меч завршио са 40… »
Вече Јокића и Карија, Денвер не да врх

Вече Јокића и Карија, Денвер не да врх

Мондо 14.01.2019
Сјајни центар Нагетса убацио 40 поена у победи над Портландом, док је некадашњи МВП "испоручио" 11 тројки у кош Даласа. Николи Јокићу (40п, 10ск, 8ас) за две асистенције је измакао шести "трипл-дабл" ове сезоне, а чак четврти у… »
НБА: Рекорд сезоне феноменалног Николе Јокића – Србин ‘демолирао’ Портланд и једним потезом одушевио навијаче (видео)

НБА: Рекорд сезоне феноменалног Николе Јокића – Србин ‘демолирао’ Портланд и једним потезом одушевио навијаче (видео)

Хот спорт 14.01.2019
Српски кошаркаш одиграо је још једну одличну партију. Његов Денвер је у ‘Пепсу Центру’ савладао екипу Портланда, а некадашњи играч Меге био је најбољи појединац на паркету. Читавом двораном синоћ се орило ‘МВП, МВП’, а како и… »
НБА: МВП Јокић за нову победу Денвера

НБА: МВП Јокић за нову победу Денвера

Дневник 14.01.2019
ДЕНВЕР: Српски кошаркаш Никола Јокић с 40 поена водио је Денвер до победе над Портландом 116:113 у наставку НБА лиге. Јокић је био близу новог трипл-дабла с још 10 скокова и осам асистенција, али и на поен заостатка од личног… »
Најбољи опис за Николу Јокића? МВП! (видео)

Најбољи опис за Николу Јокића? МВП! (видео)

Моззарт спорт 14.01.2019
Никола Јокић је по ко зна који пут оставио публику и свој Пепси Центар без даха! Ако се по јутру дан познаје, 2019. биће година Николе Јокића! Ко зна, можда и МВП сезона... Када се завршила утакмица против Финикса, а Денвер… »
Кари на 40+, сјајни Дончић као Стеф 2010.

Кари на 40+, сјајни Дончић као Стеф 2010.

Н1 Инфо 14.01.2019
Голден Стејт Вориорси су победили Далас Мавериксе у гостима резултатом 119:114, а у првом плану су били Стеф Кари на једној и Лука Дончић на другој страни. Утакмица у Даласу је била неизвесна готово до самог краја, када су… »
Спектакуларно вече Николе Јокића за рекорд сезоне!

Спектакуларно вече Николе Јокића за рекорд сезоне!

Н1 Инфо 14.01.2019
Денвер Нагетси су у ноћи између недеље и понедељка у веома неизвесној утакмици савладали Портланд Трејл Блејзерсе резултатом 116:113, а српском центру у редовима тима из Колорада Николи Јокићу је фалило пола коша да изједначи… »
Јокићевих 40 за победу Денвера над Портландом

Јокићевих 40 за победу Денвера над Портландом

Глас Америке 14.01.2019
Српски кошаркаш Никола Јокић наставља са фантастичним партијама у НБА лиги и одржава свој Денвер на врху Западне конференције. У још једном неизвесном дуелу, Нагетси су победили Портланд 116:113, а Јокић је убацио 40 поена… »

Вести дана »