Povezane vesti

Italijanski begunac Batisti stigao u Italiju da odsluži doživotnu kaznu

Radio 021 pre 35 dana
Italijanski radikalni levičar Čezare Batisti koji je pre tri decenije osuđen na doživotni zatvor zbog ubistva, stigao je u Rim, pošto je njegov život poznatog begunca prekinut hapšenjem u Boliviji.
Batisti, koji nije imao lisice na rukama, odveden je u prostoriju na aerodromu da se završe formalnosti, u izuzetno brzoj završnici njegovog dugogodišnjeg bekstva. Policijski izvori su naveli da je rekao da zna da ide u zatvor i... »

Promenili zatvor u poslednjem trenutku: Umesto u Rimu, Batisti će doživotnu služiti u zabačenom delu Sardinije, u ovom zatvoru sa maksimalnim obezbeđenjem! (video)

Kurir pre 35 dana
Bivši italijanski levičarski ekstremista Čezare Batisti, koji je 37 godina bio u bekstvu, a osuđen je na doživotnu robiju zbog ubistava, prebačen je danas u zatvor s maksimalnim obezbeđenjem u zabačenom zapadnom delu Sardinije.
Ministar pravde Alfonso Bonafede saopštio je da je iz bezbednosnih razloga promenjen plan o zatvoru u kojem će Batisti (64) izdržavati doživotnu kaznu, prenosi AP. Prvobitno je bilo odlučeno da Batisti bude upućen u rimski zatvor... »

Opsadno stanje u rimu! Skoro 40 godina čekali su njegovo hapšenje: Član zabranjene levičarske grupe izručen, neviđene mere obezbeđenja (Foto, video)

Kurir pre 35 dana
Italijanski bivši ekstremni levičar Čezare Batisti (64), osuđen na doživotnu robiju zbog ubistava, stigao je danas italijanskim vojnim avionom iz Bolivije na rimski aerodrom.
Batisti je, bez lisica, izašao iz aviona okružen policijom. Batisti je bio skoro 40 godina u bekstvu, a uhapšen je u subotu u Santa Kruzu, u Boliviji. Uhapsio ga je Interpol. 1 / 14 Foto: EPA On je osuđen na doživotni zatvor zbog... »

Ekstremni levičar koji je bežao 37 godina prebačen u zatvor sa maksimalnim obezbeđenjem

Blic pre 35 dana
Bivši italijanski levičarski ekstremista Ćezare Batisti, koji je 37 godina bio u bekstvu, a osuđen je na doživotnu robiju zbog ubistava, prebačen je danas u zatvor s maksimalnim obezbeđenjem u zabačenom zapadnom delu Sardinije. Ministar pravde Alfonso Bonafede saopštio je da je iz bezbednosnih... »

Ćezare Batisti deportovan u Italiju (foto, video)

Mondo pre 35 dana
Italijanski radikalni levičar Ćezare Batisti koji je pre tri decenije osuđen na doživotni zatvor zbog ubistva stigao je danas u Rim, pošto je njegov život poznatog begunca prekinut hapšenjem u Boliviji.
Italijanski vojni avion s Batistijem sleteo je danas na rimski aerodrom posle leta iz Bolivije. Snajperisti su pratili pažljivo dok je on izlazio iz aviona okružen policijom. Batisti, koji nije imao lisice na rukama, odveden je u... »

Bivši ekstremni levičar prebačen u visoko obezbeđen zatvor na Sardiniji

RTS pre 35 dana
RTS: Bivši ekstremni levičar prebačen u visoko obezbeđen zatvor na Sardiniji
Ćezare Batisti, bivši italijanski levičarski ekstremista, koji je 37 godina bio u bekstvu, a osuđen je na doživotnu robiju zbog ubistava, prebačen je u zatvor s maksimalnim obezbeđenjem u zapadnom delu Sardinije.
Italijanski ministar pravde Alfonso Bonafede saopštio je da je iz bezbednosnih razloga promenjen plan o zatvoru u kojem će Batisti (64) izdržavati doživotnu kaznu, prenosi AP. Prvobitno je bilo odlučeno da Batisti bude upućen u... »

Italijanski begunac Batisti stigao u Italiju da odsluži doživotnu kaznu

N1 Info pre 35 dana
Italijanski radikalni levičar Čezare Batisti koji je pre tri decenije osuđen na doživotni zatvor zbog ubistva stigao je u Rim, pošto je njegov život poznatog begunca prekinut hapšenjem u Boliviji.
Italijanski vojni avion s Batistijem sleteo je na rimski aerodrom posle leta iz Bolivije. Snajperisti su pratili pažljivo dok je on izlazio iz aviona okružen policijom. Batisti, koji nije imao lisice na rukama, odveden je u... »

Italijanski „crveni terorista” uhapšen u Boliviji

Politika pre 35 dana
Ekstremni levičar Čezare Batisti (64), čije izručenje Rim traži decenijama, osuđen je na doživotnu robiju zbog četiri ubistva osamdesetih godina
Prema izveštajima agencija Rim - Italija je juče poslala avion u Boliviju da pokupi odbeglog ekstremno levičarskog aktivistu Čezarea Batistija koji je tamo uhapšen posle skoro četiri decenije otkako je osuđen za ubistvo u... »

Opsadno stanje u rimu: Sleteo na aerodrom član zabranjene levičarske grupe, koji je bio u bekstvu skoro 40 godina (foto, video)

Blic pre 35 dana
Italijanski bivši ekstremni levičar Ćezare Batisti (64), osuđen na doživotnu robiju zbog ubistava, stigao je danas italijanskim vojnim avionom iz Bolivije na rimski aerodrom. Batisti je, bez lisica, izašao iz aviona okružen policijom, prenela je agencija AP. Batisti je bio skoro 40 godina u... »

Batisti izručen Italiji

B92 pre 35 dana
B92: Batisti izručen Italiji
Milano -- Bivši italijanski levičar Ćezare Batisti (64), koji je osuđen za ubistvo i nalazio se skoro 40 godina u bekstvu, izručen je Italiji nakon hapšenjau Boliviji.
Vest o njegovom izručenju potvrdila je u saopštenju vlada Brazila, gde je Batisti živeo nekoliko godina, prenosi Rojters. Batistija je uhapsio Interpol u subotu u bolivijskom gradu Santa Kruz de la Sijera. On je osuđen na... »

Batisti poleteo iz bolivije: Nakon skoro 40 godina bekstva bivši levičar izručen Italiji

Blic pre 36 dana
Bivši italijanski levičar Ćezare Batisti (64), koji je osuđen za ubistvo i nalazio se skoro 40 godina u bekstvu, izručen je Italiji nakon što je uhapšen u Boliviji, saopštili su zvaničnici večeras. Vest o njegovom izručenju potvrdila je u saopštenju vlada Brazila, gde je Batisti živeo nekoliko... »
©2019 Netmark d.o.o.