Povezane vesti

Italijanski begunac Batisti stigao u Italiju da odsluži doživotnu kaznu

Radio 021 14.01.2019
Italijanski radikalni levičar Čezare Batisti koji je pre tri decenije osuđen na doživotni zatvor zbog ubistva, stigao je u Rim, pošto je njegov život poznatog begunca prekinut hapšenjem u Boliviji. Batisti, koji nije imao lisice na rukama, odveden… »

Opsadno stanje u rimu! Skoro 40 godina čekali su njegovo hapšenje: Član zabranjene levičarske grupe izručen, neviđene…

Kurir 14.01.2019
Italijanski bivši ekstremni levičar Čezare Batisti (64), osuđen na doživotnu robiju zbog ubistava, stigao je danas italijanskim vojnim avionom iz Bolivije na rimski aerodrom. Batisti je, bez lisica, izašao iz aviona okružen policijom. Batisti je… »

Promenili zatvor u poslednjem trenutku: Umesto u Rimu, Batisti će doživotnu služiti u zabačenom delu Sardinije, u ovom…

Kurir 14.01.2019
Bivši italijanski levičarski ekstremista Čezare Batisti, koji je 37 godina bio u bekstvu, a osuđen je na doživotnu robiju zbog ubistava, prebačen je danas u zatvor s maksimalnim obezbeđenjem u zabačenom zapadnom delu Sardinije. Ministar pravde… »

Ekstremni levičar koji je bežao 37 godina prebačen u zatvor sa maksimalnim obezbeđenjem

Blic 14.01.2019
Bivši italijanski levičarski ekstremista Ćezare Batisti, koji je 37 godina bio u bekstvu, a osuđen je na doživotnu robiju zbog ubistava, prebačen je danas u zatvor s maksimalnim obezbeđenjem u zabačenom zapadnom delu Sardinije. Ministar pravde… »

Bivši ekstremni levičar prebačen u visoko obezbeđen zatvor na Sardiniji

RTS 14.01.2019
Ćezare Batisti, bivši italijanski levičarski ekstremista, koji je 37 godina bio u bekstvu, a osuđen je na doživotnu robiju zbog ubistava, prebačen je u zatvor s maksimalnim obezbeđenjem u zapadnom delu Sardinije. Italijanski ministar pravde Alfonso… »

Italijanski begunac Batisti stigao u Italiju da odsluži doživotnu kaznu

N1 Info 14.01.2019
Italijanski radikalni levičar Čezare Batisti koji je pre tri decenije osuđen na doživotni zatvor zbog ubistva stigao je u Rim, pošto je njegov život poznatog begunca prekinut hapšenjem u Boliviji. Italijanski vojni avion s Batistijem sleteo je na… »

Ćezare Batisti deportovan u Italiju (foto, video)

Mondo 14.01.2019
Italijanski radikalni levičar Ćezare Batisti koji je pre tri decenije osuđen na doživotni zatvor zbog ubistva stigao je danas u Rim, pošto je njegov život poznatog begunca prekinut hapšenjem u Boliviji. Italijanski vojni avion s Batistijem sleteo… »

Italijanski „crveni terorista” uhapšen u Boliviji

Politika 14.01.2019
Ekstremni levičar Čezare Batisti (64), čije izručenje Rim traži decenijama, osuđen je na doživotnu robiju zbog četiri ubistva osamdesetih godina. Prema izveštajima agencija Rim - Italija je juče poslala avion u Boliviju da pokupi odbeglog… »

Opsadno stanje u rimu: Sleteo na aerodrom član zabranjene levičarske grupe, koji je bio u bekstvu skoro 40 godina (foto…

Blic 14.01.2019
Italijanski bivši ekstremni levičar Ćezare Batisti (64), osuđen na doživotnu robiju zbog ubistava, stigao je danas italijanskim vojnim avionom iz Bolivije na rimski aerodrom. Batisti je, bez lisica, izašao iz aviona okružen policijom, prenela je… »

Batisti izručen Italiji

B92 14.01.2019
Milano -- Bivši italijanski levičar Ćezare Batisti (64), koji je osuđen za ubistvo i nalazio se skoro 40 godina u bekstvu, izručen je Italiji nakon hapšenjau Boliviji. Vest o njegovom izručenju potvrdila je u saopštenju vlada Brazila, gde je… »

Batisti poleteo iz bolivije: Nakon skoro 40 godina bekstva bivši levičar izručen Italiji

Blic 14.01.2019
Bivši italijanski levičar Ćezare Batisti (64), koji je osuđen za ubistvo i nalazio se skoro 40 godina u bekstvu, izručen je Italiji nakon što je uhapšen u Boliviji, saopštili su zvaničnici večeras. Vest o njegovom izručenju potvrdila je u… »

Vesti dana »