Povezane vesti
Vladimir Tabašević dobitnik NIN-ove nagrade za književnost
N1 Info 14.01.2019
Vladimir Tabašević je 65. dobitnik NIN-ove nagrade za roman godine. Roman "Zabluda Svetog Sebastijana" dobio je tri od šest glasova članova žirija, a ovo je drugi put da se pisac Vladimir Tabašević našao u najužem izboru za NIN-ovu nagradu… »
Tabašević za RTS: Trudim se da se ne identifikujem kao književna zvezda
RTS 14.01.2019
Književnik Vladimir Tabašević dobitnik je 65. NIN-ove nagrade, našeg najprestižnijeg književnog priznanja. Za mene je ovo samo povod da nastavim da ispitujem dalje ovaj jezik na koji sam osuđen, koji volim, koji me interesuje više nego bilo šta… »
Tabašević dobitnik Ninove nagrade
RTV 14.01.2019
BEOGRAD - Vladimiru Tabaševiću pripala je NIN-ova nagrada za knjigu "Zabluda Svetog Sebastijana ", saopštio je danas žiri u beogradskom Dorćol Platzu. Tabašević je 65. dobitnik NIN-ove nagrade, a odluku je doneo žiri koji je radio u sastavu Tamara… »
Danas proglašenje dobitnika 65. NIN-ove nagrade
Danas 14.01.2019
Dobitnik 65. NIN-ove nagrade za najbolji roman godine biće proglašen danas u podne u Dorćol placu u Beogradu. U najužem izboru za NIN-ovu nagradu su romani „Prekаsno“ Brаnke Krilović, „Odustаjаnje“ Jelene Lengold, „Uhvаti zecа“… »
Vesti dana »
Najmanje pet osoba poginulo u požarima u Kaliforniji, više od 130.000 ljudi evakuisano; Brojne poznate ličnosti ostale bez domova
RTV pre 27 minutajoš 56 povezanih
Sa 19 stepeni temperatura pada na nulu! Nakon prolećnog vremena stiže sneg, od večeras drastično zahlađenje
Mondo pre 3 satajoš 23 povezane
Evo koliko je banja od danas u ponudi penzionerima za besplatnu rehabilitaciju: Objavljena lista
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih
Studentske zahteve podržalo oko 4.000 univerzitetskih profesora i saradnika
NIN pre 39 minutajoš 10 povezanih