Povezane vesti
Vladimir Tabašević dobitnik NIN-ove nagrade za književnost
N1 Info 14.01.2019
Vladimir Tabašević je 65. dobitnik NIN-ove nagrade za roman godine. Roman "Zabluda Svetog Sebastijana" dobio je tri od šest glasova članova žirija, a ovo je drugi put da se pisac Vladimir Tabašević našao u najužem izboru za NIN-ovu nagradu… »
Tabašević za RTS: Trudim se da se ne identifikujem kao književna zvezda
RTS 14.01.2019
Književnik Vladimir Tabašević dobitnik je 65. NIN-ove nagrade, našeg najprestižnijeg književnog priznanja. Za mene je ovo samo povod da nastavim da ispitujem dalje ovaj jezik na koji sam osuđen, koji volim, koji me interesuje više nego bilo šta… »
Tabašević dobitnik Ninove nagrade
RTV 14.01.2019
BEOGRAD - Vladimiru Tabaševiću pripala je NIN-ova nagrada za knjigu "Zabluda Svetog Sebastijana ", saopštio je danas žiri u beogradskom Dorćol Platzu. Tabašević je 65. dobitnik NIN-ove nagrade, a odluku je doneo žiri koji je radio u sastavu Tamara… »
Danas proglašenje dobitnika 65. NIN-ove nagrade
Danas 14.01.2019
Dobitnik 65. NIN-ove nagrade za najbolji roman godine biće proglašen danas u podne u Dorćol placu u Beogradu. U najužem izboru za NIN-ovu nagradu su romani „Prekаsno“ Brаnke Krilović, „Odustаjаnje“ Jelene Lengold, „Uhvаti zecа“… »
Vesti dana »
Povređeni u padu nadstrešnice u Novom Sadu i dalje u teškom stanju
Telegraf pre 2 satajoš 44 povezane
Završen skup u Novom Sadu, novo okupljanje u utorak ispred Gradske skupštine
Beta pre 6 satijoš 29 povezanih
Na Kopaoniku 36 centinetara snega, zbog magle vidljivost smanjena na 100 metara
Novi magazin pre 1 satjoš 31 povezana
Ukrajinci masovno dezertiraju! Objavljeni dramatični podaci, organizovan i protest: "Treba nam više oružja"
Blic pre 4 satijoš 25 povezanih