Повезане вести
Владимир Табашевић добитник НИН-ове награде за књижевност
Н1 Инфо 14.01.2019
Владимир Табашевић је 65. добитник НИН-ове награде за роман године. Роман "Заблуда Светог Себастијана" добио је три од шест гласова чланова жирија, а ово је други пут да се писац Владимир Табашевић нашао у најужем избору за… »
Табашевић за РТС: Трудим се да се не идентификујем као књижевна звезда
РТС 14.01.2019
Књижевник Владимир Табашевић добитник је 65. НИН-ове награде, нашег најпрестижнијег књижевног признања. За мене је ово само повод да наставим да испитујем даље овај језик на који сам осуђен, који волим, који ме интересује… »
Табашевић добитник Нинове награде
РТВ 14.01.2019
БЕОГРАД - Владимиру Табашевићу припала је НИН-ова награда за књигу "Заблуда Светог Себастијана ", саопштио је данас жири у београдском Дорћол Платзу. Табашевић је 65. добитник НИН-ове награде, а одлуку је донео жири који је… »
Данас проглашење добитника 65. НИН-ове награде
Данас 14.01.2019
Добитник 65. НИН-ове награде за најбољи роман године биће проглашен данас у подне у Дорћол плацу у Београду. У најужем избору за НИН-ову награду су романи „Прекасно“ Бранке Криловић, „Одустајање“ Јелене Ленголд, „Ухвати зеца“… »
Вести дана »
За 15 година кад нестане угља... Вучић говорио са Макроном о кључним стварима за Србију
Ало пре 3 сатајош 6 повезаних
"Бивши, али будући председник чим буде прилике": Додик подвукао да се не повлачи из политике
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Обрадовић: „Моји играчи су хероји, уз најбољу публику чуда су могућа“
Данас пре 4 сатијош 3 повезане