Povezane vesti

Anabela se oglasila povodom Lunine veze sa Markom Miljkovićem

Anabela se oglasila povodom Lunine veze sa Markom Miljkovićem

Vesti online 14.01.2019
Vest koja je i te kako privukla pažnju jeste da su se Luna Đogani i Marko Miljković smuvali, a sada se tim oglasila i blogerkina majka Anabela Atijas. - Jutros, kad sam se probudila, dočekalo me je milion poruka! Ja imam jedan jedini stav u životu, a… »
"Ja sam naučila školu": Anabela je ovako reagovala na vezu Lune i Marka i saopštila koju odluku je donela

"Ja sam naučila školu": Anabela je ovako reagovala na vezu Lune i Marka i saopštila koju odluku je donela

Blic 14.01.2019
Luna Đogani i Marko Miljković otpočeli su vezu u "Zadruzi", a njena majka Anabela Atijas pomno je ispratila dešavanja. Luna ne krije koliko je srećna sa Markom, a pevačica kaže da podržava ćerkin izbor, ali da s druge strane ne želi mnogo da… »
Oglasile se majke! Ovo niko nije očekivao: Anabela razvezala jezik o Marku Miljkoviću, a tek da čujete šta je rekla njegova…

Oglasile se majke! Ovo niko nije očekivao: Anabela razvezala jezik o Marku Miljkoviću, a tek da čujete šta je rekla njegova…

Kurir 14.01.2019
Luna Đogani i Marko Miljković obeležili su proslavu pravoslavne Nove godine u "Zadruzi 2". Par je konačno pokazao svoja osećanja, a cimeri ne prestaju da im dobacuju da su lep par. 1 / 5 Foto: Printscreen Šlag na torti svakako su komentari majki… »

Vesti dana »