Povezane vesti
Anabela se oglasila povodom Lunine veze sa Markom Miljkovićem
Vesti online 14.01.2019
Vest koja je i te kako privukla pažnju jeste da su se Luna Đogani i Marko Miljković smuvali, a sada se tim oglasila i blogerkina majka Anabela Atijas. - Jutros, kad sam se probudila, dočekalo me je milion poruka! Ja imam jedan jedini stav u životu, a to… »
"Ja sam naučila školu": Anabela je ovako reagovala na vezu Lune i Marka i saopštila koju odluku je donela
Blic 14.01.2019
Luna Đogani i Marko Miljković otpočeli su vezu u "Zadruzi", a njena majka Anabela Atijas pomno je ispratila dešavanja. Luna ne krije koliko je srećna sa Markom, a pevačica kaže da podržava ćerkin izbor, ali da s druge strane ne želi mnogo da komentariše… »
Oglasile se majke! Ovo niko nije očekivao: Anabela razvezala jezik o Marku Miljkoviću, a tek da čujete šta je rekla njegova…
Kurir 14.01.2019
Luna Đogani i Marko Miljković obeležili su proslavu pravoslavne Nove godine u "Zadruzi 2". Par je konačno pokazao svoja osećanja, a cimeri ne prestaju da im dobacuju da su lep par. 1 / 5 Foto: Printscreen Šlag na torti svakako su komentari majki… »
Vesti dana »

Bešlagić o Halidu Bešliću: Nije on sarajevski, nije on samo bosanski, njega je Bog poslao na zemlju
Danas pre 16 minutajoš 33 povezane

Stravičan udes kod tunela Munjino brdo Jedna osoba teško povređena, još dvoje završilo u bolnici (foto)
Alo pre 16 minutajoš 27 povezanih

Tramp u govoru pred parlamentom Izraela: Samo je jedan premijer Benjamin Netanjahu (VIDEO)
Danas pre 16 minutajoš 134 povezane

Nobelova nagrada ekonomistima za istraživanje uticaja tehnologije na privredni rast
BBC News pre 1 satjoš 24 povezane