Повезане вести

Томић пресекао: Нови капитен, стари циљ – Звезда иде на победу у Шпанији!

Томић пресекао: Нови капитен, стари циљ – Звезда иде на победу у Шпанији!

Хот спорт 14.01.2019
Кошаркаше Црвене звезде у среду од 20:45 очекује изузетно тешко гостовање екипи Валенсије у оквиру 3. кола Топ 16 фазе Еврокупа. Ривал је истоимени тим, иначе троструки освајач овог такмичења, али то није једини проблем који… »
Звезда на најтежем гостовању са новим капитеном

Звезда на најтежем гостовању са новим капитеном

Мондо 14.01.2019
Црвено-бели у среду играју против троструког освајача Еврокупа. Повреде кроје тим, па ће саиграче по први пут као капитен предводити Огњен Добрић. У среду од 20.45 кошаркаши Црвене звезде мтс играју у Валенсији против водећег… »
Томић пред валенсију: Не тражим оправдања јер и у овој ситуацији морам да нађем решења

Томић пред валенсију: Не тражим оправдања јер и у овој ситуацији морам да нађем решења

Хот спорт 14.01.2019
Након утакмица у Малаги и Лакташима где су црвено-бели били половично успешни следи једно од најтежих гостовања у досадашњем току сезоне. У среду од 20 часова и 45 минута изабранике Милана Томића угостиће троструки освајач… »
Добрић нови капитен Звезде: Веома ми је драго због тога јер сам звездаш од малена

Добрић нови капитен Звезде: Веома ми је драго због тога јер сам звездаш од малена

Спортски журнал 14.01.2019
Томић не жели да тражи алиби у великом броју повреда кошаркаша Звезде. Тренер Црвене звезде Милан Томић изјавио је данас да велики број повреда његових кошаркаша не сме да буде алиби пред дуел са Валенсијом. - Нисмо имали од… »
Добре и лоше вести: Берон и Цирбес боље, Кешељ не иде у Валенсију, Човић повредио колено

Добре и лоше вести: Берон и Цирбес боље, Кешељ не иде у Валенсију, Човић повредио колено

Моззарт спорт 14.01.2019
Милан Томић пред озбиљним изазовом... Ред добрих, па ред лоших вести на Малом Калемегдану. Црвена звезда последњих седмица има озбиљне кадровске проблеме, јер се све више играча налази на листи за опоравак, а утакмице које… »
Видео звезда још једним пехом платила јадранску победу: И Филип Човић на листи повређених

Видео звезда још једним пехом платила јадранску победу: И Филип Човић на листи повређених

Вечерње новости 13.01.2019
По свему судећи црвено-бели су се из Лакташа вратили са још једним играчем на листи повређених. Чекају се прегледи. БЕЗ тројице повређених стартера, капитена Бранка Лазића, Билија Берона и Маика Цирбеса, Црвена звезда се провукла… »

Вести дана »