Povezane vesti

Tomić presekao: Novi kapiten, stari cilj – Zvezda ide na pobedu u Španiji!

Tomić presekao: Novi kapiten, stari cilj – Zvezda ide na pobedu u Španiji!

Hot sport 14.01.2019
Košarkaše Crvene zvezde u sredu od 20:45 očekuje izuzetno teško gostovanje ekipi Valensije u okviru 3. kola Top 16 faze Evrokupa. Rival je istoimeni tim, inače trostruki osvajač ovog takmičenja, ali to nije jedini problem koji Milan Tomić, trener… »
Zvezda na najtežem gostovanju sa novim kapitenom

Zvezda na najtežem gostovanju sa novim kapitenom

Mondo 14.01.2019
Crveno-beli u sredu igraju protiv trostrukog osvajača Evrokupa. Povrede kroje tim, pa će saigrače po prvi put kao kapiten predvoditi Ognjen Dobrić. U sredu od 20.45 košarkaši Crvene zvezde mts igraju u Valensiji protiv vodećeg tima Grupe G Top 16… »
Tomić pred valensiju: Ne tražim opravdanja jer i u ovoj situaciji moram da nađem rešenja

Tomić pred valensiju: Ne tražim opravdanja jer i u ovoj situaciji moram da nađem rešenja

Hot sport 14.01.2019
Nakon utakmica u Malagi i Laktašima gde su crveno-beli bili polovično uspešni sledi jedno od najtežih gostovanja u dosadašnjem toku sezone. U sredu od 20 časova i 45 minuta izabranike Milana Tomića ugostiće trostruki osvajač Evrokupa ekipa… »
Dobrić novi kapiten Zvezde: Veoma mi je drago zbog toga jer sam zvezdaš od malena

Dobrić novi kapiten Zvezde: Veoma mi je drago zbog toga jer sam zvezdaš od malena

Sportski žurnal 14.01.2019
Tomić ne želi da traži alibi u velikom broju povreda košarkaša Zvezde. Trener Crvene zvezde Milan Tomić izjavio je danas da veliki broj povreda njegovih košarkaša ne sme da bude alibi pred duel sa Valensijom. - Nismo imali od početka sezone… »
Dobre i loše vesti: Beron i Cirbes bolje, Kešelj ne ide u Valensiju, Čović povredio koleno

Dobre i loše vesti: Beron i Cirbes bolje, Kešelj ne ide u Valensiju, Čović povredio koleno

Mozzart sport 14.01.2019
Milan Tomić pred ozbiljnim izazovom... Red dobrih, pa red loših vesti na Malom Kalemegdanu. Crvena zvezda poslednjih sedmica ima ozbiljne kadrovske probleme, jer se sve više igrača nalazi na listi za oporavak, a utakmice koje dolaze sve su važnije… »
Video zvezda još jednim pehom platila jadransku pobedu: I Filip Čović na listi povređenih

Video zvezda još jednim pehom platila jadransku pobedu: I Filip Čović na listi povređenih

Večernje novosti 13.01.2019
Po svemu sudeći crveno-beli su se iz Laktaša vratili sa još jednim igračem na listi povređenih. Čekaju se pregledi. BEZ trojice povređenih startera, kapitena Branka Lazića, Bilija Berona i Maika Cirbesa, Crvena zvezda se provukla kroz tesnac u… »

Vesti dana »