Повезане вести

Богдановић сасвим добар, Харден дао 57 поена (ВИДЕО)

Богдановић сасвим добар, Харден дао 57 поена (ВИДЕО)

Вести онлине 15.01.2019
После Денвера с 40 поена Николе Јокића и Сакраменто на свом терену савладао Портланд (115:107). Богдан Богдановић је био други најефикаснији играч Сакрамента. За 32 минута дао је 18 поена (6-7 за два, 2-3 за три). Немања Бјелица… »
Харден о 57 поена: Знао сам да морамо да победимо

Харден о 57 поена: Знао сам да морамо да победимо

Н1 Инфо 15.01.2019
Кошаркаш Хјустона Џејмс Харден истакао је да је у одсуству три стартера морао да преузме одговорност у мечу против Мемфиса. Ракете су, без Криса Пола, Ерика Гордона и Клинта Капеле, славиле са убедљивих 112:94. Харден је… »
Богдановић водио Кингсе до победе против Портланда

Богдановић водио Кингсе до победе против Портланда

Политика 15.01.2019
САКРАМЕНТО – Кошаркаши Сакрамента, уз 18 поена Богдана Богдановића и четири Немање Бјелице, победили су на свом терену Портланд 115:107 у НБА лиги. Богдановић је за 31 минут имао само два промашаја из игре (8/10), три пута је… »
Сјајни Богдан срушио и Портланд, ни минут кошарке за Србе у Лос Анђелесу (видео)

Сјајни Богдан срушио и Портланд, ни минут кошарке за Србе у Лос Анђелесу (видео)

Моззарт спорт 15.01.2019
Богдановић убацио 18, а Бјелица четири поена у слављу Сакрамента (115:107). Богдан Богдановић је још једном био један од најистакнутијих појединаца у победи Сакрамента, овога пута над Портландом резултатом 115:107. Српски ас је… »
Харденових 57 за рушење Кобијевог низа! Овације Паркеру у Сан Антонију (видео)

Харденових 57 за рушење Кобијевог низа! Овације Паркеру у Сан Антонију (видео)

Моззарт спорт 15.01.2019
Фантастични Брада демонстрирао силу против Мемфиса (112:94). Џејмс Харден игра кошарку живота! Брада је убацио невероватних 57 поена у победи свог Хјустона над Мемфисом (112:94) и додатно померио историјске границе. Ово је… »
НБА: Харден сам постигао ‘пола’ поена Хјустона у победи над Мемфисом, одлична рола Богдана Богдановића

НБА: Харден сам постигао ‘пола’ поена Хјустона у победи над Мемфисом, одлична рола Богдана Богдановића

Хот спорт 15.01.2019
Џејмс Харден је поново упао у центар пажње после ноћашњег дуела у Хјустону. Наставио је амерички кошаркаш са сјајним партијама, а против Мемфиса у победи свог тима од 112:94 убацио је чак 57 поена. Оно што је најзанимљивије… »
Богданове чаролије, овације "сину Тонију", ово је и за Харденове стандарде невероватно!

Богданове чаролије, овације "сину Тонију", ово је и за Харденове стандарде невероватно!

Спортске.нет 15.01.2019
Богдановић одличан у новој победи Кингса. Тео и Боби гледали како Дејвис растура Клиперсе. У Тексасу дочек за Богове за Тонија Паркера, Џејмс Харден као машина, јури Чембрлена! Нова победа Кингса, нова добра партија Богдановића… »
Богдановић се истакао у победи Сакрамента

Богдановић се истакао у победи Сакрамента

Нови магазин 15.01.2019
Кошаркаши Сакрамента победили су у ноћи између понедељка и уторка Портланд са 115:107 у НБА лиги. Српски кошаркаш Богдан Богдановић био је други најефикаснији у Сакраменту са 18 поена, а током 32 минута на терену имао је и три… »
Богдан одличан, славље Дивца, 'терор' Дејвиса у ЛА

Богдан одличан, славље Дивца, 'терор' Дејвиса у ЛА

Н1 Инфо 15.01.2019
Кошаркаши Сакрамента победили су на свом терену Портланд 115:107 о трећим узастопним тријумфом задржаи прикључак са тимовима који се боре за место у плеј-офу. Кингси су са учинком 23-21 десети у Западној конференцији, док су… »
Може и сам - Харден са 57 поена срушио Мемфис

Може и сам - Харден са 57 поена срушио Мемфис

Н1 Инфо 15.01.2019
Кошаркаши Хјустона убедљиво су победили Мемфис 112:94, а још једну сјајну партију пружио је Џејмс Харден. Ракете су у другој и трећој четвртини (63:41) решиле питање победника, а најбољи играч тима из Тексаса је у одсуству… »

Вести дана »