Повезане вести
Расим Љајић сам себе пријавио Тужилаштву
Радио 021 15.01.2019
Министар трговине Расим Љајић пријавио је сам себе Тужилаштву за организовани криминал након клевета Војислава Шешеља да је вођа нарко-картела, пише "Блиц". Љајић је за лист потврдио да је одлучио сам себе да пријави јер му је… »
Циркус: Љајић пријавио сам себе Тужилаштву после оптужби Шешеља!
Правда 15.01.2019
Министар трговине Србије Расим Љајић пријавио је сам себе Тужилаштву за организовани криминал после оптужби председника Српске радикалне странке Војислава Шешеља да је вођа нарко-картела. Љајић је рекао да је одлучио сам себе… »
Љајић пријавио сам себе Тужилаштву
ИндексОнлине 15.01.2019
БЕОГРАД – Министар трговине Србије Расим Љајић пријавио је сам себе Тужилаштву за организовани криминал након клевета Војислава Шешеља да је вођа нарко-картела, пише сутрашњи „Блиц“. Љајић је за лист потврдио да је одлучио да… »
Љајић пријавио сам себе Тужилаштву после оптужби Шешеља
Н1 Инфо 15.01.2019
Министар трговине Србије Расим Љајић пријавио је сам себе Тужилаштву за организовани криминал после оптужби председника Српске радикалне странке Војислава Шешеља да је вођа нарко-картела. Љајић је за Блиц рекао да је одлучио… »
Љајић тужио сам себе због Шешељеве књиге и увреда
РТВ 15.01.2019
БЕОГРАД - Министар трговине Србије Расим Љајић пријавио је сам себе Тужилаштву за организовани криминал након клевета Војислава Шешеља да је вођа нарко-картела, пише и "Блиц". Љајић је за лист потврдио да је одлучио сам себе… »
Вести дана »

„Високо продуктиван“ састанак, али санкције остају: Трамп појачава притисак на Русију
Недељник пре 5 минутајош 64 повезане

Спречен промет 40 тона пилећег меса зараженог салмонелом, ухапшене две особе из Ћићевца
Наслови.аи пре 3 сатајош 36 повезаних

Послушаћу само вољу народа! Председник Републике Српске након што му је ЦИК БиХ одузео мандат
Ало пре 1 сатјош 179 повезаних