Повезане вести

Рустем Мустафа: Дуго и озбиљно испитивање

Рустем Мустафа: Дуго и озбиљно испитивање

РТС 15.01.2019
Бивши командант Ослободилачке војске Косова Рустем Мустафа изјавио је, после испитивања у Канцеларији специјалног тужиоца у Хагу, да је био испитиван као осумњичени сведок, не наводећи шта значи то тачно значи. "Позван сам као… »
Мустафа: Испитиван сам у својству осумњиченог сведока

Мустафа: Испитиван сам у својству осумњиченог сведока

Бета 15.01.2019
Бивши командант Оперативне зоне Лап, бивше Ослободилачке војске Косова, Рустем Мустафа Реми је данас око 19.30 сати завршио дводневно испитивање пред Специјалним тужилаштвом у Хагу и новинарима је изјавио да је испитиван као… »
Реми Мустафа: Пред Специјалним судом сам испитиван као осумњичени сведок

Реми Мустафа: Пред Специјалним судом сам испитиван као осумњичени сведок

Н1 Инфо 15.01.2019
Бивши командант Оперативне зоне Лап, бивше Ослободилачке војске Косова, Рустем Мустафа Реми је данас око 19.30 сати завршио дводневно испитивање пред Специјалним тужилаштвом у Хагу и новинарима је изјавио да је испитиван као… »
Хаг: Наставак саслушања Мустафе

Хаг: Наставак саслушања Мустафе

Данас 15.01.2019
Испитивање бившег команданта Ослободилачке Војске Косова Рустема Мустафе – Ремија настављено је данас у Хагу где га испитују представници Специјализованог тужилаштва за ратне злочине на Косову. Није познато у ком својству је… »
Рустем Мустафа други дан на саслушању у Хагу

Рустем Мустафа други дан на саслушању у Хагу

РТС 15.01.2019
У Специјализованом тужилаштву у Хагу почео је други дан саслушања команданта бивше ОВК у зони Лап, Рустема Мустафе, познтијег као Реми. Мустафа је у седиште Специјалног суда дошао у пратњи свог адвоката, Ариана Коција. Ни… »
Рустем Мустафа саслушан у Хагу

Рустем Мустафа саслушан у Хагу

Политика 15.01.2019
Рустем Мутафа, први од бивших припадника тзв. ОВК, саслушан је данас Специјалном тужилаштву у Хагу о околностима под којима су се догодили ратни злочини те паравојне формације током и после сукоба на Косову и Метохији, јавља… »
Наставља се саслушање Мустафе у Хагу

Наставља се саслушање Мустафе у Хагу

Блиц 15.01.2019
У Специјалном тужилаштву у Хагу данас ће бити настављено започето саслушање бившег команданта Лапа тзв. ОВК Рустема Мустафе - Ремија, јавили су приштински медији. Мустафа је први бивши припадник тзв. ОВК који је саслушан у… »

Вести дана »