Povezane vesti
Teodorović: Vučić svakog dana napravi nekoliko krivičnih dela
Pravda 15.01.2019
„Vučić se ponaša kao vlastodržac, on svakog dana napravi nekoliko krivičnih dela. Mi imamo Ustav i zakone i zna se šta su nadležnosti predsednika“, izjavio je akademik Dušan Teodorović. Teodorović smatra da Vučić obavlja funkciju parlamenta, Vlade… »
Teodorović: Vučić svakog dana napravi nekoliko krivičnih dela
Danas 15.01.2019
„Vučić se ponaša kao vlastodržac, on svakog dana napravi nekoliko krivičnih dela. Mi imamo Ustav i zakone i zna se šta su nadležnosti predsednika“, izjavio je akademik Dušan Teodorović za N1. Teodorović smatra da Vučić obavlja funkciju parlamenta, Vlade… »
Teodorović: Vučić se ponaša kao vlastodržac, svakog dana napravi nekoliko krivičnih dela
Nova ekonomija 15.01.2019
Vučić se ponaša kao vlastodržac, on svakog dana napravi nekoliko krivičnih dela. Mi imamo Ustav i zakone i zna se šta su nadležnosti predsednika. Ne da određuje platu medicinskim sestrama, ako mu se neki seljak požali da mu asflatira put do štale, da… »
Teodorović: Vučić se ponaša kao vlastodržac, pravi krivična dela svakog dana
N1 Info 15.01.2019
"Vučić se ponaša kao vlastodržac, on svakog dana napravi nekoliko krivičnih dela. Mi imamo Ustav i zakone i zna se šta su nadležnosti predsednika. Ne da određuje platu medicinskim sestrama, ako mu se neki seljak požali da mu asflatira put do štale, da… »
Vesti dana »

Vreme danas: Promenljivo oblačno, popodne mestimično kiša, do 33 stepena
Vesti online pre 42 minutajoš 17 povezanih

Putin i Tramp približili stavove o Ukrajini, Zelenski u ponedeljak u Beloj kući
RTS pre 12 minutajoš 17 povezanih

Neredi u Valjevu: Zapaljene prostorije SNS-a, Dačić o hapšenjima
Nedeljnik pre 42 minutajoš 7 povezanih

Kritična situacija u vezi sa požarom u Piperima u blizini Podgorice
Euronews pre 37 minutajoš 7 povezanih

AMSS: Putnička vozila na Batrovcima čekaju oko sat na izlasku iz zemlje, očekuje se pojačan saobraćaj
N1 Info pre 22 minutajoš 5 povezanih