Povezane vesti
Teodorović: Vučić svakog dana napravi nekoliko krivičnih dela
Pravda 15.01.2019
„Vučić se ponaša kao vlastodržac, on svakog dana napravi nekoliko krivičnih dela. Mi imamo Ustav i zakone i zna se šta su nadležnosti predsednika“, izjavio je akademik Dušan Teodorović. Teodorović smatra da Vučić obavlja funkciju… »
Teodorović: Vučić svakog dana napravi nekoliko krivičnih dela
Danas 15.01.2019
„Vučić se ponaša kao vlastodržac, on svakog dana napravi nekoliko krivičnih dela. Mi imamo Ustav i zakone i zna se šta su nadležnosti predsednika“, izjavio je akademik Dušan Teodorović za N1. Teodorović smatra da Vučić obavlja funkciju… »
Teodorović: Vučić se ponaša kao vlastodržac, svakog dana napravi nekoliko krivičnih dela
Nova ekonomija 15.01.2019
Vučić se ponaša kao vlastodržac, on svakog dana napravi nekoliko krivičnih dela. Mi imamo Ustav i zakone i zna se šta su nadležnosti predsednika. Ne da određuje platu medicinskim sestrama, ako mu se neki seljak požali da mu asflatira put do… »
Teodorović: Vučić se ponaša kao vlastodržac, pravi krivična dela svakog dana
N1 Info 15.01.2019
"Vučić se ponaša kao vlastodržac, on svakog dana napravi nekoliko krivičnih dela. Mi imamo Ustav i zakone i zna se šta su nadležnosti predsednika. Ne da određuje platu medicinskim sestrama, ako mu se neki seljak požali da mu asflatira put do… »
Vesti dana »

Tajni snimak o upadu na RTS: Centrala PSG-a nije znala za sastanak „zaverenika“
Vreme pre 9 minutajoš 21 povezana

Obustavljen saobraćaj svih međugradskih vozova! "Srbijavoz": Primili smo poziv da su postavljene eksplozivne naprave
Kurir pre 10 minutajoš 18 povezanih

Putin za primirje uz uslove, Zelenski odgovor nazvao manipulativnim
BBC News pre 2 satajoš 16 povezanih

Skupština Srbije: Zatvorena iz bezbednosnih razloga do ponedeljka
Insajder pre 1 satjoš 13 povezanih