Povezane vesti
Teodorović: Vučić svakog dana napravi nekoliko krivičnih dela
Pravda 15.01.2019
„Vučić se ponaša kao vlastodržac, on svakog dana napravi nekoliko krivičnih dela. Mi imamo Ustav i zakone i zna se šta su nadležnosti predsednika“, izjavio je akademik Dušan Teodorović. Teodorović smatra da Vučić obavlja funkciju parlamenta, Vlade… »
Teodorović: Vučić svakog dana napravi nekoliko krivičnih dela
Danas 15.01.2019
„Vučić se ponaša kao vlastodržac, on svakog dana napravi nekoliko krivičnih dela. Mi imamo Ustav i zakone i zna se šta su nadležnosti predsednika“, izjavio je akademik Dušan Teodorović za N1. Teodorović smatra da Vučić obavlja funkciju parlamenta, Vlade… »
Teodorović: Vučić se ponaša kao vlastodržac, svakog dana napravi nekoliko krivičnih dela
Nova ekonomija 15.01.2019
Vučić se ponaša kao vlastodržac, on svakog dana napravi nekoliko krivičnih dela. Mi imamo Ustav i zakone i zna se šta su nadležnosti predsednika. Ne da određuje platu medicinskim sestrama, ako mu se neki seljak požali da mu asflatira put do štale, da… »
Teodorović: Vučić se ponaša kao vlastodržac, pravi krivična dela svakog dana
N1 Info 15.01.2019
"Vučić se ponaša kao vlastodržac, on svakog dana napravi nekoliko krivičnih dela. Mi imamo Ustav i zakone i zna se šta su nadležnosti predsednika. Ne da određuje platu medicinskim sestrama, ako mu se neki seljak požali da mu asflatira put do štale, da… »
Vesti dana »
Bojkot nastave u novosadskim školama u znak podrške štrajkačima glađu
Vreme pre 2 satajoš 30 povezanih
Prve slike sa mesta pada turskog aviona Oglasilo se ministarstvo, ovo su najnoviji detalji (video/foto)
Kurir pre 32 minutajoš 36 povezanih
Prevoznik Jaćimović: Neću prekinuti štrajk glađu dok moji zahtevi ne budu ispunjeni
Novi magazin pre 2 satajoš 43 povezane
Vučić: Prihvatamo svaki zahtev OFAC-a za NIS, Rusi već razgovaraju o promeni vlasništva
Nedeljnik pre 52 minutajoš 53 povezane
"Čega se on plaši"? Vlade Đurović razočaran, posebno kritikovao jednog igrača Zvezde nakon Dubaija
Večernje novosti pre 37 minutajoš 86 povezanih