Povezane vesti
Gomeš priznaje: Teško mi je na snegu...
Mozzart sport 15.01.2019
"Drugi igrači su na to navikli i naučeni su od malena na takve uslove treninga i utakmica, a ja do sada nisam imao priliku da se sretnem sa ovom vrstom zimskih čarolija", kaže napadač sa Zelenortskih Ostrva. Napadač Partizana Rikardo Gomeš pridružio… »
Rikardo Gomeš: Teško mi je jer se prvi put susrećem sa snegom na terenu
Hot sport 15.01.2019
Napadač Partizana se par dana nakon okupljanja crno-belih priključio ekipi. Rikardo Gomeš je stigao u Beograd, odradio lekarske preglede i priključio se pripremama. U razgovoru za klupski sajt, napadač crno-belih je izjavio kako mu smetaju trenutni… »
Drugima idila, Rikardu mučenje
Sportske.net 15.01.2019
Priključio se najbolji strelac Partizana pripremama ekipe, ali ga je u Beogradu sačekalo neprijatno iznenađenje. Videlo se u poslednjem prvenstvenom meču FK Partizan u 2018. godini da se Rikardo Gomeš ne snalazi u zimskim uslovima. Na poluvremenu… »
Rikardo: Teško mi je, prvi put vidim sneg...
Večernje novosti 15.01.2019
Najbolji strelac Partizana Rikardo Gomeš priznao je da mu ne prija što je u Beogradu prvi put video sneg tokom zimskih priprema za drugi deo sezone. Najbolji strelac Partizana Rikardo Gomeš priznao je da mu ne prija što je u Beogradu prvi put video sneg… »
Vesti dana »

Times of Israel: Srbija zemlja koja stoji iza ugovora o oružju sa izraelskim Elbitom vrednog 1,64 milijarde dolara
Novi magazin pre 2 minutajoš 8 povezanih

Protesti u Srbiji: Skup podrške uhapšenima u Novom Sadu, u toku saslušanja
NIN pre 3 minutajoš 14 povezanih

Zelenski stigao u Vašington, tvrdi da želi da okonča rat brzo, ali trajnim mirom
Beta pre 18 minutajoš 58 povezanih

Goran Vesić ponovo operisan zbog naglog pogoršanja zdravstvenog stanja
RTV pre 48 minutajoš 20 povezanih