Povezane vesti
Biljana Dragojević progovorila o potencijalnoj snajki: Pored Aleksandre živeo je kao zatočenik, a sad sa Anom... Brutalna…
Kurir 15.01.2019
Aleksandra Subotić diskvalifikovana je na Božić pošto je izudarala Minu Vrbaški na vratima Bele kuće. Njen dečko David Dragojević od tada sve više vremena provodi sa atraktivnom crnkom Anom Korać, što je mnogima od samog starta sumnjivo. Koraćeva je već… »
David grca u suzama! Čim se ovo desilo počeo je da se plaši Aleksandre Subotić: Puca po šavovima, ne može više da izdrži…
Kurir 15.01.2019
Aleksandra Subotić diskvalifikovana je na Božić pošto je ispred Bele kuće "Zadruge 2" udarila Minu Vrbaški u glavu. Od tog trenutka, njen dečko David Dragojević ostao je "sam" u rijalitiju sa njenim roditeljima Ljubom Pantović i Karađorđem Subotićem koji… »
DAVID SE GUŠIO U SUZAMA KAD SE SETIO ALEKSANDRE: Teško mi je, ne znam šta ona misli, radio sam sve da bude srećna! (VIDEO)
Svet & Skandal 15.01.2019
Nakon svađa sa porodicom njegove devojke Aleksandre Subotić, Ljubom Pantović i Karađorđem Subotićem, David Dragojević izleteo je iz Bele kuće, jer nije mogao više da izdrži pritisak. Dok su za stolom očekivali da prizna ljubav prema Ani Korać, David je… »
Vesti dana »

Kordon policije obezbeđuje batinaše ispred Državnog univerziteta u Novom Pazaru: Počelo okupljanje studenata i građana
Nova pre 12 minutajoš 50 povezanih

(Foto): Bujične poplave nose sve pred sobom, naređena hitna akcija! Najmanje 30 mrtvih u apokaliptičnim poplavama u Kini
Blic pre 42 minutajoš 24 povezane

Zaseda Skupština APV: Prolaz kod Banovine ograđen, deo opozicije bojkotuje
Radio 021 pre 57 minutajoš 14 povezanih

RSE: BIA počela nabavku „Cellebrite“kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
Nova pre 1 satjoš 2 povezane

Bajatović: Novo odlaganje sankcija NIS-u dobra vest, neće biti nestašica i poskupljenja
RTV pre 1 satjoš 10 povezanih