Povezane vesti

Biljana Dragojević progovorila o potencijalnoj snajki: Pored Aleksandre živeo je kao zatočenik, a sad sa Anom... Brutalna…

Biljana Dragojević progovorila o potencijalnoj snajki: Pored Aleksandre živeo je kao zatočenik, a sad sa Anom... Brutalna…

Kurir 15.01.2019
Aleksandra Subotić diskvalifikovana je na Božić pošto je izudarala Minu Vrbaški na vratima Bele kuće. Njen dečko David Dragojević od tada sve više vremena provodi sa atraktivnom crnkom Anom Korać, što je mnogima od samog starta sumnjivo… »
David grca u suzama! Čim se ovo desilo počeo je da se plaši Aleksandre Subotić: Puca po šavovima, ne može više da…

David grca u suzama! Čim se ovo desilo počeo je da se plaši Aleksandre Subotić: Puca po šavovima, ne može više da…

Kurir 15.01.2019
Aleksandra Subotić diskvalifikovana je na Božić pošto je ispred Bele kuće "Zadruge 2" udarila Minu Vrbaški u glavu. Od tog trenutka, njen dečko David Dragojević ostao je "sam" u rijalitiju sa njenim roditeljima Ljubom Pantović i Karađorđem… »
DAVID SE GUŠIO U SUZAMA KAD SE SETIO ALEKSANDRE: Teško mi je, ne znam šta ona misli, radio sam sve da bude srećna! (VIDEO)

DAVID SE GUŠIO U SUZAMA KAD SE SETIO ALEKSANDRE: Teško mi je, ne znam šta ona misli, radio sam sve da bude srećna! (VIDEO)

Svet & Skandal 15.01.2019
Nakon svađa sa porodicom njegove devojke Aleksandre Subotić, Ljubom Pantović i Karađorđem Subotićem, David Dragojević izleteo je iz Bele kuće, jer nije mogao više da izdrži pritisak. Dok su za stolom očekivali da prizna ljubav prema Ani Korać… »

Vesti dana »