Повезане вести
Биљана Драгојевић проговорила о потенцијалној снајки: Поред Александре живео је као заточеник, а сад са Аном... Брутална…
Курир 15.01.2019
Александра Суботић дисквалификована је на Божић пошто је изударала Мину Врбашки на вратима Беле куће. Њен дечко Давид Драгојевић од тада све више времена проводи са атрактивном црнком Аном Кораћ, што је многима од самог старта… »
ДАВИД СЕ ГУШИО У СУЗАМА КАД СЕ СЕТИО АЛЕКСАНДРЕ: Тешко ми је, не знам шта она мисли, радио сам све да буде срећна! (ВИДЕО)
Свет & Скандал 15.01.2019
Након свађа са породицом његове девојке Александре Суботић, Љубом Пантовић и Карађорђем Суботићем, Давид Драгојевић излетео је из Беле куће, јер није могао више да издржи притисак. Док су за столом очекивали да призна љубав… »
Давид грца у сузама! Чим се ово десило почео је да се плаши Александре Суботић: Пуца по шавовима, не може више да издржи…
Курир 15.01.2019
Александра Суботић дисквалификована је на Божић пошто је испред Беле куће "Задруге 2" ударила Мину Врбашки у главу. Од тог тренутка, њен дечко Давид Драгојевић остао је "сам" у ријалитију са њеним родитељима Љубом Пантовић и… »
Вести дана »
Висок ниво загађења ваздуха у Србији током зимског периода са здравственим ризицима
Наслови.аи пре 10 минутајош 21 повезана
Ништа од лиценце за рад, рафинерија у Панчеву обуставља производњу
BBC News пре 3 сатајош 25 повезаних
Телеком стипендирао студенте на Колеџу Европе, чија је ректорка данас приведена
Нова пре 1 сатјош 48 повезаних