Povezane vesti

Dramatičan govor Haradinaja u kojem ne isključuje hapšenje: Ako me sklone velike sile

Dramatičan govor Haradinaja u kojem ne isključuje hapšenje: Ako me sklone velike sile

Sputnik 15.01.2019
Premijer privremenih prištinskih institucija Ramuš Haradinaj izjavio je danas da bi odbijanje da ukine stopostotno uvećane takse na proizvode iz Srbije moglo da ga košta premijerske pozicije, prenela je prištinska „Gazeta Ekspres onlajn“… »
Uprkos zahtevu Amerike Haradinaj tvrdi: Takse i do 2022. ako ne bude sporazuma

Uprkos zahtevu Amerike Haradinaj tvrdi: Takse i do 2022. ako ne bude sporazuma

Sputnik 15.01.2019
Premijer privremenih prištinskih institucija Ramuš Haradinaj je potvrdio da su SAD zvanično zatražile da Priština ukine nametnute stopostotno uvećane takse na proizvode iz Srbije i ponovio da se to neće dogoditi dok se ne postigne sporazum kojim… »
Haradinaj: Takse do 2022. ako nema garancija o priznanju

Haradinaj: Takse do 2022. ako nema garancija o priznanju

Slobodna Evropa 15.01.2019
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je danas da visoko ceni Sjedinjenje Američke Države ali i dodao da taksa koja je uvedena za proizvode iz Srbije i BiH neće biti ukinuta do 2022. ukoliko, kako je rekao, ne bude garancije za sporazum o… »
Haradinaj: Ako sporazum ne postignemo do 2022, takse ostaju

Haradinaj: Ako sporazum ne postignemo do 2022, takse ostaju

Al Jazeera 15.01.2019
Dosadašnji trogodišnji dijalog koji su Beograd i Priština vodili u Briselu, Ramush Haradinaj nazvao je 'cirkusom'. Premijer Kosova Ramush Haradinaj potvrdio je da su Sjedinjene Američke Države zvanično zatražile da Prištine ukine nametnute… »
U Prištinu stigao Trampov zahtev! Haradinaj nastavlja po svom: Ako sporazum ne postignemo do 2022, takse ostaju

U Prištinu stigao Trampov zahtev! Haradinaj nastavlja po svom: Ako sporazum ne postignemo do 2022, takse ostaju

Telegraf 15.01.2019
Ako obe zemlje (Srbija i Kosovo) ne uđu istog dana u EU, balkansko pitanje neće biti rešeno - rekao je Haradinaj. Premijer privremenih pristinskih institucija, Ramuš Haradinaj, potvrdio je danas da su SAD zvanično zatražile da Prištine da ukine… »
Haradinaj: Ne idem u SAD, odbili su mi zahtjev za vizu

Haradinaj: Ne idem u SAD, odbili su mi zahtjev za vizu

Al Jazeera 15.01.2019
U atmosferi stvorenoj povećanim taksama na robu iz Srbije, ovaj put neću ići, rekao premijer Kosova. Premijer Kosova, Ramush Haradinaj, potvrdio je da su Sjedinjene Američke Države odbile njegov zahtjev za vizu i da, kako je rekao, ovog puta neće… »
Haradinaj priznao da je dobio šamar od Amerike: Nisam dobio vizu

Haradinaj priznao da je dobio šamar od Amerike: Nisam dobio vizu

Telegraf 15.01.2019
Haradinaj na konferenciji za novinare rekao da, iako je dobio poziv, neće ići na Molitveni doručak u Vašington. Premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, potvrdio je danas da su SAD odbile njegov zahtev za vizu i da, kako je… »

Vesti dana »