Повезане вести

Драматичан говор Харадинаја у којем не искључује хапшење: Ако ме склоне велике силе

Драматичан говор Харадинаја у којем не искључује хапшење: Ако ме склоне велике силе

Спутник 15.01.2019
Премијер привремених приштинских институција Рамуш Харадинај изјавио је данас да би одбијање да укине стопостотно увећане таксе на производе из Србије могло да га кошта премијерске позиције, пренела је приштинска „Газета Експрес… »
Упркос захтеву Америке Харадинај тврди: Таксе и до 2022. ако не буде споразума

Упркос захтеву Америке Харадинај тврди: Таксе и до 2022. ако не буде споразума

Спутник 15.01.2019
Премијер привремених приштинских институција Рамуш Харадинај је потврдио да су САД званично затражиле да Приштина укине наметнуте стопостотно увећане таксе на производе из Србије и поновио да се то неће догодити док се не… »
Харадинај: Таксе до 2022. ако нема гаранција о признању

Харадинај: Таксе до 2022. ако нема гаранција о признању

Слободна Европа 15.01.2019
Премијер Косова Рамуш Харадинај изјавио је данас да високо цени Сједињење Америчке Државе али и додао да такса која је уведена за производе из Србије и БиХ неће бити укинута до 2022. уколико, како је рекао, не буде гаранције за… »
Харадинај: Ако споразум не постигнемо до 2022, таксе остају

Харадинај: Ако споразум не постигнемо до 2022, таксе остају

Ал Јазеера 15.01.2019
Досадашњи трогодишњи дијалог који су Београд и Приштина водили у Бриселу, Рамусх Харадинај назвао је 'циркусом'. Премијер Косова Рамусх Харадинај потврдио је да су Сједињене Америчке Државе званично затражиле да Приштине укине… »
У Приштину стигао Трампов захтев! Харадинај наставља по свом: Ако споразум не постигнемо до 2022, таксе остају

У Приштину стигао Трампов захтев! Харадинај наставља по свом: Ако споразум не постигнемо до 2022, таксе остају

Телеграф 15.01.2019
Ако обе земље (Србија и Косово) не уђу истог дана у ЕУ, балканско питање неће бити решено - рекао је Харадинај. Премијер привремених пристинских институција, Рамуш Харадинај, потврдио је данас да су САД званично затражиле да… »
Харадинај: Не идем у САД, одбили су ми захтјев за визу

Харадинај: Не идем у САД, одбили су ми захтјев за визу

Ал Јазеера 15.01.2019
У атмосфери створеној повећаним таксама на робу из Србије, овај пут нећу ићи, рекао премијер Косова. Премијер Косова, Рамусх Харадинај, потврдио је да су Сједињене Америчке Државе одбиле његов захтјев за визу и да, како је… »
Харадинај признао да је добио шамар од Америке: Нисам добио визу

Харадинај признао да је добио шамар од Америке: Нисам добио визу

Телеграф 15.01.2019
Харадинај на конференцији за новинаре рекао да, иако је добио позив, неће ићи на Молитвени доручак у Вашингтон. Премијер привремених приштинских институција, Рамуш Харадинај, потврдио је данас да су САД одбиле његов захтев за… »

Вести дана »