Повезане вести

Драгичевић: Не интересују ме монтирани процеси

Драгичевић: Не интересују ме монтирани процеси

РТВ 15.01.2019
БАЊАЛУКА - Отац настрадалог младића Давида Драгичевића огласио се данас први пут након што је против њега подигнута кривична пријава и поручио да га не интересују монтирани процеси институција Републике Српске против њега и да… »
Давор Драгичевић: Не интересују ме монтирани процеси, идем до краја

Давор Драгичевић: Не интересују ме монтирани процеси, идем до краја

Слободна Европа 15.01.2019
Давор Драгичевић, отац убијеног 21-годишњег младића Давида Драгичевића, изјавио је да га не интересују монтирани процеси институција Републике Српске против њега и да неће престати да се бори све док убице његовог сина не буду… »
Давор Драгићевић: Не занимају ме монтирани процеси, истину знам, треба ми правда

Давор Драгићевић: Не занимају ме монтирани процеси, истину знам, треба ми правда

Н1 Инфо 15.01.2019
Давор Драгичевић, отац убијеног 21-годишњег младића Давида Драгичевића, изјавио је да га не интересују монтирани процеси институција Републике Српске против њега и да неће престати да се бори све док убице његовог сина не буду… »
Давор Драгичевић: Не интересују му ваши монтирани процеси, идем до краја

Давор Драгичевић: Не интересују му ваши монтирани процеси, идем до краја

Нови магазин 15.01.2019
„Једног дана ћу лећи крај Давида“ Давор Драгичевић поново се огласио, поручио да од правде неће одустати

„Једног дана ћу лећи крај Давида“ Давор Драгичевић поново се огласио, поручио да од правде неће одустати

Блиц 15.01.2019
Монтирани процеси ме не занимају, једино ме могу убити као мог сина Давида, али нећу им дати ту прилику, ни шансу. Ускоро сам са вама, поручио је Давор Драгичевић на Фејсбук групи „Правда за Давида“. Даворову поруку пренела је… »

Вести дана »