Povezane vesti
Milena Ivanović na ivici suza: Učinila sam ono što smatram da je najbolje za moje dete, napadaju me oni koji mi nisu pomogli…
Kurir 15.01.2019
BEOGRAD - Milena Ivanović, supruga ubijenog lidera Građanske inicijative Olivera Ivanovića, rekla je u emisiji Upitnik RTS-a da će sutra u 8.15 časova, na godišnjicu ubistva, u hramu Svetog Save upaliti sveću sa sinom, navodeći da nikog nije zvala… »
Značajan pomak u rasvetljavanju ubistva Olivera Ivanovića
Politika 15.01.2019
Milena Ivanović, supruga ubijenog lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, izjavila je da je napavljen značajan pomak u rasvetljavanju ovog zločina, pozivajući se na informacije koje dobija od srpskih ograna. Verujem da ćemo uskoro… »
Vesti dana »

"Putin je samo bacio kost trampu": Ukrajinski poslanik razotkrio pravi plan predsednika Rusije: Znam zašto je pristao da obustavi napade na ključnu infrastrukturu
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

"Teritorija grada je: Ugrožena!" proglašeno vanredno stanje u Valjevu Opština sazvala hitan sastanak: Može doći do ekološke katastrofe
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Prvo oglašavanje Trampa nakon razgovora sa Putinom: Spomenuo i Zelenskog: "Ovo je važno za dobrobit čovečanstva"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana