Povezane vesti
Ovo nije samo avantura: Prepiska Ognjena Vranješa i Jelene Karleuše šokira: "Ljubavi moja volim te, najlepše okice moje"
Blic 15.01.2019
Tajna afera Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa upotpunjena je dokazima, kako fotografijama i snimcima, tako i prepiskama, a sada je isplivala i ona u kojoj se vidi da tu nije bilo samo povremenog viđanja, već i dubokih emocija. Poruku citiramo: Vranješ… »
Procurela prepiska Jelene karleuše i ognjena vranješa: "Duško mi je kao drug, tebe volim"
Blic 15.01.2019
Nema kraja skandalu koji je pokrenut pre nekoliko dana u kojoj su glavni akteri Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ. Njihova tajna afera sada je upotpunjena dokazima, fotografijama i snimcima, a sada je isplivala i prepiska u kojoj se spominje pevačicin… »
Vesti dana »

Vladimir Đukanović je ovog puta u pravu: Sastavili smo Vučićev „zatvorski kabinet“ od 11 ministara koji bi mogli da završe iza rešetaka
Nova pre 1 satjoš 19 povezanih

Konstituisana Skupština opštine Kosjerić: Žarko Đokić treći put predsednik opštine
Blic pre 7 satijoš 36 povezanih

Tramp potvrdio: Specijalni izaslanik SAD stiže u Rusiju uoči roka za okončanje rata
Nova pre 13 satijoš 27 povezanih

Obeležavanje Oluje u Zagrebu: Aktivisti podsetili na zločine, veterani odgovorili optužbama i muzikom
Insajder pre 7 satijoš 22 povezane