Povezane vesti
Trinkijeri: Moji igrači nemaju srce!? Da to nisam čuo!
N1 Info 16.01.2019
Trener Partizana Andrea Trinkijeri kaže da njegovi igrači nisu igrali pametno protiv Monaka i da su zato doživeli poraz. Kneževi su savladali crno-bele u dvorani "Aleksandar Nikolić" u trećem kolu grupe E top 16 faze Evrokupa rezultatom 72:68. "Čestitam… »
Partizan izgubio od Monaka u Beogradu
Danas 15.01.2019
Košarkaši Partizana izgubili su večeras u Beogradu od Monaka sa 68:72 (13:21, 13:19, 12:14, 30:18) u trećem kolu Grupe E Evrokupa. Najefikasniji u ekipi Partizana bio je Aleksej Nikolić sa 16 poena, dok je Džok Lendejl postigao 14. Monako je do pobede… »
Trinkijeri: Ubacili su nas u školski autobus i vozili po Beogradu 40 minuta
Danas 15.01.2019
Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri bio je vidno razočaran posle večerašnjeg poraza njegovog tima od Monaka, uz ocenu da se rival poigravao s njima, ali da je crno-belima malo falilo da preokrenu. „Čestitam Monaku, odigrali su dobru utakmicu… »
Trinkijeri: Stavili su nas u školski autobus i vozili po Beogradu
Večernje novosti 15.01.2019
Imali smo sjajan povratak, ali su neki detalji odlučili da ne dođe do preokreta. Previše promašenih otvorenih šuteva - rekao je trener Partizana. TRENER Partizana Andrea Trinkijeri je čestitao protivnicima na zasluženoj pobedi: - Istina je da su nas… »
Vesti dana »
Vojska Srbije angažovala dodatne kapacitete za snabdevanje Čačka vodom
Euronews pre 8 minutajoš 54 povezane
Skupštinski odbor usvojio izveštaje o radu MUP-a i stanju bezbednosti u Srbiji
Danas pre 6 satijoš 36 povezanih
"Hoću li doći sledeće godine? Ne znam." Novak posle bolne eliminacije sa Rolan Garosa otvorio dušu
Kurir pre 28 minutajoš 49 povezanih
Vasiljević na Odboru potvrdio da se srušio helikopter MUP Srbije: Povređena su dva pilota, istražuje se uzrok
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 44 povezane
Kolegijum Nova.rs o prodaji ANN: Mi smo garant uređivačke politike, dok smo tu neće biti promena
Cenzolovka pre 5 satijoš 31 povezana