Повезане вести

Тачи испитивања у Хагу назвао 'неправдом над ослободиоцима'

Тачи испитивања у Хагу назвао 'неправдом над ослободиоцима'

Слободна Европа 16.01.2019
Председник Косова Хашим Тачи коментарисао је у среду испитивања која се воде са бившим командантима Ослободилачке војске Косова пред Специјализованим тужилаштвом у Хагу. Бивши командант за регион Дренице Сами Љуштаку данас се… »
Луштаку се пред Специјалним тужилаштвом у Хагу бранио ћутањем

Луштаку се пред Специјалним тужилаштвом у Хагу бранио ћутањем

Нови магазин 16.01.2019
Бивши командант Ослободилачке војске Косова за зону Дренице Сами Луштаку бранио се данас пред Специјалним тужилаштвом у Хагу ћутањем, јавили су приштински медији са лица места. Он је био у просторијама Специјалног тужилаштва у… »
Тачи: У Хагу неправда над ослободиоцима

Тачи: У Хагу неправда над ослободиоцима

Данас 16.01.2019
Председник Косова Хашим Тачи изјавио је данас да је испитивање бивших команданта Ослободилачке војске Косова пред Специјалним тужилаштвом у Хагу „неправда над ослободиоцима“. Бивши командант ОВК, зоне Лапа, Рустем Мустафа… »
Рустем Мустафа испитиван 16 сати, Тачи каже "неправда над ослободиоцима"

Рустем Мустафа испитиван 16 сати, Тачи каже "неправда над ослободиоцима"

Н1 Инфо 16.01.2019
Председник Косова Хашим Тачи изјавио је да је испитивање бивших команданта Ослободилачке војске Косова пред Специјалним тужилаштвом у Хагу "неправда над ослободиоцима". Бивши командант тзв. ОВК, зоне Лапа, Рустем Мустафа - Реми… »
Мустафа: Испитиван сам као осумњичени сведок

Мустафа: Испитиван сам као осумњичени сведок

РТС 16.01.2019
Командант бивше ОВК, Рустем Мустафа, изјавио је синоћ након испитивања у Канцеларији специјалног тужиоца у Хагу, да је био испитиван "као осумњичени сведок". "Позван сам као осумњичени сведок. Било је то дуго испитивање… »
Мустафа: Испитиван сам у својству осумњиченог сведока

Мустафа: Испитиван сам у својству осумњиченог сведока

Данас 16.01.2019
Бивши командант Оперативне зоне Лаб, бивше Ослободилачке војске Косова, Рустем Мустафа Реми је данас око 19.30 сати завршио дводневно испитивање пред Специјалним тужилаштвом у Хагу и новинарима је изјавио да је испитиван као… »

Вести дана »