Повезане вести
Тачи испитивања у Хагу назвао 'неправдом над ослободиоцима'
Слободна Европа 16.01.2019
Председник Косова Хашим Тачи коментарисао је у среду испитивања која се воде са бившим командантима Ослободилачке војске Косова пред Специјализованим тужилаштвом у Хагу. Бивши командант за регион Дренице Сами Љуштаку данас се… »
Луштаку се пред Специјалним тужилаштвом у Хагу бранио ћутањем
Нови магазин 16.01.2019
Бивши командант Ослободилачке војске Косова за зону Дренице Сами Луштаку бранио се данас пред Специјалним тужилаштвом у Хагу ћутањем, јавили су приштински медији са лица места. Он је био у просторијама Специјалног тужилаштва у… »
Тачи: У Хагу неправда над ослободиоцима
Данас 16.01.2019
Председник Косова Хашим Тачи изјавио је данас да је испитивање бивших команданта Ослободилачке војске Косова пред Специјалним тужилаштвом у Хагу „неправда над ослободиоцима“. Бивши командант ОВК, зоне Лапа, Рустем Мустафа… »
Рустем Мустафа испитиван 16 сати, Тачи каже "неправда над ослободиоцима"
Н1 Инфо 16.01.2019
Председник Косова Хашим Тачи изјавио је да је испитивање бивших команданта Ослободилачке војске Косова пред Специјалним тужилаштвом у Хагу "неправда над ослободиоцима". Бивши командант тзв. ОВК, зоне Лапа, Рустем Мустафа - Реми… »
Мустафа: Испитиван сам као осумњичени сведок
РТС 16.01.2019
Командант бивше ОВК, Рустем Мустафа, изјавио је синоћ након испитивања у Канцеларији специјалног тужиоца у Хагу, да је био испитиван "као осумњичени сведок". "Позван сам као осумњичени сведок. Било је то дуго испитивање… »
Мустафа: Испитиван сам у својству осумњиченог сведока
Данас 16.01.2019
Бивши командант Оперативне зоне Лаб, бивше Ослободилачке војске Косова, Рустем Мустафа Реми је данас око 19.30 сати завршио дводневно испитивање пред Специјалним тужилаштвом у Хагу и новинарима је изјавио да је испитиван као… »
Вести дана »

ЕУ усвојила нови пакет санкција против Русије: „На удару“ енергетика и криптовалуте
Нова економија пре 1 сатјош 37 повезаних

Експлозија у фабрици муниције у Русији: Броје се мртви, језиви снимци шире се мрежама (видео)
Блиц пре 1 сатјош 95 повезаних

Трговци су и даље дрско креативни Министарка Јагода Лазаревић: Ове недеље мењамо уредбу о ограничењу маржи
Курир пре 1 сатјош 24 повезане