Povezane vesti
Vulin je počeo na engleskom, odlučio da pređe na srpski, zaprepašćeno pogledao u papire i izazvao neprocenjivu dačićevu…
Blic 16.01.2019
"Vrati mi moj govor!" doviknuo je ministar inostranih poslova Ivica Dačić ministru odbrane Aleksandru Vulinu pošto je on sam i otkrio da se pred njim ne nalaze njegove reči, koje je trebalo da pročita u govoru na jučerašnjoj ceremoniji, već Dačićeve… »
NATO: general komandovao nahvalio srpske vojnike u Libanu
Blic 16.01.2019
Načelnik štaba Komande združenih snaga u Napulju Lučano Portolano izjavio je večeras da je "Srbija jedan od najpouzdanijih partnera među zemljama članicama Partnerstva za mir". Prema njegovim rečima, "NATO vojna kancelarija za vezu u Beogradu proteklih… »
Vesti dana »

Srbija centar podnosi krivične prijave protiv Marka Krička zbog zlostavljanja i polnog uznemiravanja
Glas Šumadije pre 1 satjoš 34 povezane

Ovo je i dalje najstrašniji snimak vezan za klima uređaje leti! Širom otvorite oči, jedno je ključno
Telegraf pre 1 satjoš 45 povezanih

Tepić: Nasumično love ljude zbog napada na Kobre, a nema dokaza da je Vučević bio u prostorijama SNS
Beta pre 3 satajoš 18 povezanih

"Crveni tepih za diktatora i ratnog zločinca": Ukrajinski mediji besni zbog Trampovog kraljevskog tretmana prema Putinu: "To je bolesno i sramotno" (foto)
Blic pre 20 minutajoš 74 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 24 povezane