Povezane vesti
Uoči putinovog dolaska Cela Rusija bruji o ovoj izjavi predsednika Vučića
Srbija danas 16.01.2019
Uoči posete ruskog predsednika Vladimira Putina Srbiji, gde će biti gost našem predsedniku Aleksandru Vučiću, ruski mediji bruje o intervjuu koji je Vučić dao za rusku agenciju Itar Tas. Svi ruski mediji i najveći među njima Raša Tudej preneli su izjavu… »
Vučić: Rusija spasila Srbiju stigme genocida
Al Jazeera 16.01.2019
Predsjednik Srbije kaže da se uvijek konsultuje sa svojim ruskim kolegom, Putinom i da ga pita za savjet. Srbija je pouzdan partner Rusiji, rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu ruskoj agenciji Tass uoči sutrašnje posjete ruskog… »
Vučić otkrio detalje odnosa sa ruskim predsednikom: Putinu govorim istinu čak i kada mu se ne dopada
Srbija danas 16.01.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u intervjuu ruskoj agenciji Tass uoči sutrašnje posete ruskog predsednika Vladimira Putina da je Srbija pouzdan partner Rusiji. - Ja to mislim, ja to radim tako, ja ne lažem, možda se nekom ne sviđaju moje… »
Putinu uvek govorim istinu čak i kada mu se ona ne dopada: Vučić o odnosu sa ruskim predsednikom
Telegraf 16.01.2019
Kada kažem u Vašingtonu i Briselu da nećemo i da ne želimo da uvedemo sankcije Rusiji, to je istina - kaže predsednik Srbije. Srbija je pouzdan partner Rusiji, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu ruskoj agenciji Tas s uoči posete… »
Vesti dana »
Raguš (SNS): Evroparlamentarci skratili sastanak, pokazali nezapamćeno nepoštovanje
Insajder pre 0 minutajoš 50 povezanih
Objavljene nove cene goriva koje će važiti do 30. januara
Šabačke novosti pre 10 minutajoš 30 povezanih
Račun za struju vam je ogroman? Krivi su ovi „tihi potrošači“ kojih niste ni svesni
Danas pre 3 satajoš 9 povezanih
Operativna licenca za NIS-a ističe u ponoć, Marković: MOL je dobar izbor, ne očekujem dalja američka uslovljavanja
RTS pre 21 minutajoš 20 povezanih
Putin izneo svoje uslove na maratonskom sastanku sa Trampovim ljudima
Nova pre 50 minutajoš 46 povezanih