Povezane vesti
Kako je crnogorski novinar osuđen kao kriminalac?
Slobodna Evropa 16.01.2019
Nakon što je crnogorski istraživački novinar Jovo Martinović, dobitnik nagrade Piter Makler za hrabro i etičko izvještavanje, u Podgorici juče osuđen na godinu i po zatvora zbog navodnog učešća u međunarodnom švercu droge, stigle su ljutite reakcije… »
Novinar: Osuđen sam, jer sam politički nepodoban
N1 Info 16.01.2019
Istraživački novinar Jovo Martinović izjavio je da ga je podgorički Viši sud osudio godinu i po dana zatvora zbog učešća u međunarodnom švercu droge isključivo zbog njegove političke nepodobnosti kao novinara. On je za TV Vijesti rekao da sud nije imao… »
Novinar Martinović: Osuđen sam jer sam politički nepodoban
Novi magazin 16.01.2019
Istraživački novinar Jovo Martinović izjavio je da ga je podgorički Viši sud osudio godinu i po dana zatvora zbog učešća u međunarodnom švercu droge isključivo zbog njegove političke nepodobnosti kao novinara. On je za TV Vijesti rekao da sud nije imao… »
Vesti dana »
Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel pojeftinio, benzin ostao isti
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 37 povezanih
Blokbaster dogovor: Netfliks kupuje Vorner bros za više od 60 milijardi evra
BBC News pre 4 minutajoš 26 povezanih
Odbor nije usvojio listu kandidata za izbor člana Saveta REM-a iz nacionalnih manjina
RTS pre 3 satajoš 22 povezane
Obezbeđen 5,1 milion evra za uređenje stanica i stajališta na brzoj pruzi Novi Sad-Subotica
N1 Info pre 1 satjoš 17 povezanih
Oblačno i kišovito vreme u Srbiji uz olujni jugoistočni vetar i narandžasti meteo-alarm na jugu Banata
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 27 povezanih