Povezane vesti
Kako je crnogorski novinar osuđen kao kriminalac?
Slobodna Evropa 16.01.2019
Nakon što je crnogorski istraživački novinar Jovo Martinović, dobitnik nagrade Piter Makler za hrabro i etičko izvještavanje, u Podgorici juče osuđen na godinu i po zatvora zbog navodnog učešća u međunarodnom švercu droge, stigle su ljutite… »
Novinar: Osuđen sam, jer sam politički nepodoban
N1 Info 16.01.2019
Istraživački novinar Jovo Martinović izjavio je da ga je podgorički Viši sud osudio godinu i po dana zatvora zbog učešća u međunarodnom švercu droge isključivo zbog njegove političke nepodobnosti kao novinara. On je za TV Vijesti rekao da sud… »
Novinar Martinović: Osuđen sam jer sam politički nepodoban
Novi magazin 16.01.2019
Istraživački novinar Jovo Martinović izjavio je da ga je podgorički Viši sud osudio godinu i po dana zatvora zbog učešća u međunarodnom švercu droge isključivo zbog njegove političke nepodobnosti kao novinara. On je za TV Vijesti rekao da sud… »
Vesti dana »
Novosadska vlast otkazala proslavu za Dan grada: „Iz bezbednosnih razloga ove godine neće biti upriličena svečana akademija“
Danas pre 31 minutajoš 34 povezane
Oglasio se gradonačelnik Inđije da objasni zašto studentima nije dao da spavaju u hali
Nova pre 1 satjoš 11 povezanih
KRIK: Skaj poruke, borba u novosadskom SNS-u oko novca i naklonosti Andreja Vučića
Novi magazin pre 1 satjoš 6 povezanih