Povezane vesti
Muftija banjalučki bio aktivni obaveštajac Galijašević: Dokumenti pokazuju da je Abdibegović i pre rata radio za Mi-6!
Kurir 16.01.2019
Nusret Abdibegović, novi muftija banjalučki, nije bio samo prvi mudžahedin na tlu Bosne tokom prethodnog rata, već i dvostruki špijun koji je aktivno sarađivao i sa Obaveštajnom službom Armije BiH, ali i engleskom Mi-6. Ovo proizlazi iz poverljivih… »
Prvi mudžahedin britanski agent?!
Vesti online 16.01.2019
Nusret Abdibegović, novi muftija banjalučki, nije bio samo prvi mudžahedin na tlu Bosne tokom prethodnog rata, već i dvostruki špijun koji je aktivno sarađivao i sa Obaveštajnom službom Armije BiH, ali i engleskom Mi-6. Ovo proizlazi iz poverljivih… »
Vesti dana »

Sindikati kulture predali Ministarstvu finansija zahteve u vezi sa svojim zaradama
Beta pre 5 satijoš 15 povezanih

Preminula i treća osoba u bolnici u Sremskoj Mitrovici, vozaču autobusa određeno zadržavanje do 48 sati
N1 Info pre 26 minutajoš 129 povezanih

Piksi se oprostio od reprezentacije: Sa istim žarom i ljubavlju ostajem uz svoju zemlju
RTS pre 2 satajoš 47 povezanih

Bolton se izjasnio da nije kriv: Bivši savetnik za nacionalnu bezbednost SAD negirao da je nelegalno delio poverljive informacije
Večernje novosti pre 1 satjoš 29 povezanih