Povezane vesti

Brnabić: U EU ne postoji bojazan od posete Putina

N1 Info 16.01.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da u Evropskoj uniji ne postoji bojazan od posete predsednika Rusije Vladimira Putina Srbiji, jer EU zna da Srbija ima tradicionalno dobre veze sa Rusijom. Izvor: Agencije "Sve koji se eventualno brinu oko posete… »

Ana Brnabić: Srpska privreda i železara u Smederevu u ovom trenutku potpuno bezbedne

Kurir 16.01.2019
BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić danas je izjavila da Srbija ima političke garancije da neće biti negativno pogođena uvođenjem kvota za uvoz čelika u EU, tako da su srpska privreda i železara u Smederevu u vlasništvu kineske kompanije Hbis… »

Brnabić: Imamo garancije da Srbija neće biti pogođena kvotama za čelik

Radio 021 16.01.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da Srbija ima političke garancije da neće biti negativno pogođena uvođenjem kvota za uvoz čelika u EU, tako da su srpska privreda i železara u Smederevu u vlasništvu kineske kompanije Hbis u ovom trenutku… »

U EU nema bojazni od posete Putina Srbiji

Politika 16.01.2019
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da u Evropskoj uniji ne postoji bojazan od posete predsednika Rusije Vladimira Putina Srbiji, jer EU zna da Srbija ima tradicionalno dobre veze sa Rusijom, prenosi Beta. „Sve koji se eventualno… »

Brnabić: Preduzeli smo sve da zaštitimo Srbiju i Železaru

RTS 16.01.2019
Imamo političke garancije da Srbija neće biti negativno pogođena kvotama, jer to stoji i u Sporazumu o stabilizaciji i pridruživanju, rekla je predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i dodala da nije zabrinuta za smederevsku železaru zbog mera koje… »

Brnabić: EU nema bojazan od Putinove posete

Press 16.01.2019
Evropska unija (EU) nema bojazan od posete predsednika Rusije Vladimira Putina Beogradu, kaže premijerka Ana Brnabić, i poručuje da je za Srbiju važno da ima dobre odnose sa svima. Foto:Blic Brnabić je rekla da se juče prilikom posete Strazburu… »

Brnabić: EU nema bojazan od posete Putina; Imamo političke garancije da nećemo biti pogođeni kvotama za uvoz

Večernje novosti 16.01.2019
Premijerka Srbije je dodala da je saradnja sa Rusijom važna, između ostalog, zbog sigurnosti u snabdevanju gasom. Evropska unija nema bojazan od posete predsednika Rusije Vladimira Putina Beogradu, kaže premijerka Ana Brnabić i poručuje da je za… »

Ana Brnabić: U EU nema bojazni od posete Putina Srbiji

Novi magazin 16.01.2019
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da u Evropskoj uniji ne postoji bojazan od posete predsednika Rusije Vladimira Putina Srbiji, jer EU zna da Srbija ima tradicionalno dobre veze sa Rusijom. "Sve koji se eventualno brinu oko posete… »

Ana Brnabić: U EU nema bojazni od posete Putina Srbiji

Danas 16.01.2019
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da u Evropskoj uniji ne postoji bojazan od posete predsednika Rusije Vladimira Putina Srbiji, jer EU zna da Srbija ima tradicionalno dobre veze sa Rusijom. „Sve koji se eventualno brinu oko posete… »

Ana Brnabić: U EU nema bojazni od posete Putina Srbiji (VIDEO)

Beta 16.01.2019
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da u Evropskoj uniji ne postoji bojazan od posete predsednika Rusije Vladimira Putina Srbiji, jer EU zna da Srbija ima tradicionalno dobre veze sa Rusijom. "Sve koji se eventualno brinu oko posete… »

Brnabić: EU nema bojazan od Putinove posete

Blic 16.01.2019
Evropska unija (EU) nema bojazan od posete predsednika Rusije Vladimira Putina Beogradu, kaže premijerka Ana Brnabić, i poručuje da je za Srbiju važno da ima dobre odnose sa svima. Brnabić je rekla da se juče prilikom posete Strazburu susrela sa… »

Brnabić: EU nema bojazan od posete predsednika Rusije Beogradu

Nova ekonomija 16.01.2019
EU nema bojazan od posete predsednika Rusije Beogradu, kaže premijerka Ana Brnabić i poručuje da je za Srbiju važno da ima dobre odnose sa svima. Brnabić je rekla da se juče prilikom posete Strazburu susrela sa predstavnicima EU među kojima je bio… »

Brnabić: EU se ne boji posete Putina Beogradu

B92 16.01.2019
Beograd -- EU nema bojazan od posete predsednika Rusije Beogradu, kaže premijerka Ana Brnabić i poručuje da je za Srbiju važno da ima dobre odnose sa svima. Brnabić je rekla da se juče prilikom posete Strazburu susrela sa predstavnicima EU među… »

Brnabić: EU nema bojazan od posete Putina

Dnevnik 16.01.2019
BEOGRAD: Evropska unija nema bojazan od posete predsednika Rusije Vladimira Putina Beogradu, kaže premijerka Ana Brnabić i poručuje da je za Srbiju važno da ima dobre odnose sa svima. Brnabić je rekla da se juče prilikom posete Strazburu susrela sa… »

Brnabić: EU nema bojazan od posete Putina

Mondo 16.01.2019
Evropska unija nema bojazan od posete predsednika Rusije Vladimira Putina Beogradu, kaže premijerka Ana Brnabić i poručuje da je za Srbiju važno da ima dobre odnose sa svima. Foto: Mondo/Mario Milojević Brnabić je rekla da se juče prilikom posete… »

Brnabićeva: EU nema bojazan od posete Vladimira Putina

Kurir 16.01.2019
Evropska unija nema bojazan od posete predsednika Rusije Vladimira Putina Beogradu, kaže premijerka Ana Brnabić i poručuje da je za Srbiju važno da ima dobre odnose sa svima. Brnabić je rekla da se juče prilikom posete Strazburu susrela sa… »

Vesti dana »