Повезане вести
НЏАЈ стигао у Београд: Сви су ми рекли - Партизан
Вечерње новости 16.01.2019
Причао сам са много људи, фамилијом, директором Илиевом и одлучио се за овај корак. Дошао сам у клуб са великом традицијом - прича Нџај. ПАРТИЗАН је клуб са великом традицијом и зато сам га изабрао и поред понуда које су… »
Нџаи: Партизан је веома важан корак у мојој каријери
Вести онлине 16.01.2019
Ново појачање црно-белих Муса Нџаи из норвешког Стабека стигло је у Београд. - Знам да је Партизан клуб са великом традицијом и да је играо врло добро у Европи прошле сезоне. У питању је веома респектабилан клуб. Нисам знао… »
Стигло Партизаново појачање: Звезда је доста испред нас, али у фудбалу је све могуће
Моззарт спорт 16.01.2019
"Уверен сам да је у питању веома важан корак у мојој каријери", рекао је Муса Нџаи. Партизаново ново појачање је стигло из Норвешке у Београд. У питању је Муса Нџаи, који ће ставити параф на трогодишњи уговор са Парним… »
Муса у Београду - Како се чита презиме Партизановог појачања?
Спортске.нет 16.01.2019
Партизаново прво појачање у зимском прелазном року стигло је у Београд током дана. На аеродрому је кратко говорио о очекивањима и изговору презимена које је многе збунило. Вицешампион Србије заказао је за четвртак промоцију… »
Партизану измиче леви бек, хоће ли уграбити бар десног?
Спортске.нет 16.01.2019
Намера спортског сектора била је да се ангажују појачања на бековским позицијама због чега црно-бели крећу у офанзиву на једну од приоритетних мета. Вицешампион Србије промовисаће данас прво појачање у зимском прелазном року… »
Вести дана »

Путин посетио војне вежбе "Запад 2025": "Циљ је увежбавање заштите Русије и Белорусије од сваке агресије" (фото)
Блиц пре 24 минутајош 1 повезана

Трамп стигао у своју другу званичну посету Великој Британији на позив свог пријатеља Краља
Данас пре 3 сатајош 2 повезане

Огласио се ФСС после вести да је преминуо Дејан Миловановић: Оставио је дубок траг у дресу националних селекција
Данас пре 4 сатијош 1 повезана

Мацут са делегацијом Кине: Јачање партнерства кроз економске пројекте и политичку сарадњу
Данас пре 9 сатијош 1 повезана

Поново се огласио МУП: Објавио фотографије метка који је испаљен у Новом саду: "Нема трагова забрањених супстанци"
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане