Povezane vesti
NDžAJ stigao u Beograd: Svi su mi rekli - Partizan
Večernje novosti 16.01.2019
Pričao sam sa mnogo ljudi, familijom, direktorom Ilievom i odlučio se za ovaj korak. Došao sam u klub sa velikom tradicijom - priča Ndžaj. PARTIZAN je klub sa velikom tradicijom i zato sam ga izabrao i pored ponuda koje su stizale iz Turske i… »
Ndžai: Partizan je veoma važan korak u mojoj karijeri
Vesti online 16.01.2019
Novo pojačanje crno-belih Musa Ndžai iz norveškog Stabeka stiglo je u Beograd. - Znam da je Partizan klub sa velikom tradicijom i da je igrao vrlo dobro u Evropi prošle sezone. U pitanju je veoma respektabilan klub. Nisam znao mnogo toga, ali sam… »
Stiglo Partizanovo pojačanje: Zvezda je dosta ispred nas, ali u fudbalu je sve moguće
Mozzart sport 16.01.2019
"Uveren sam da je u pitanju veoma važan korak u mojoj karijeri", rekao je Musa Ndžai. Partizanovo novo pojačanje je stiglo iz Norveške u Beograd. U pitanju je Musa Ndžai, koji će staviti paraf na trogodišnji ugovor sa Parnim valjkom. Doskorašnjeg… »
Musa u Beogradu - Kako se čita prezime Partizanovog pojačanja?
Sportske.net 16.01.2019
Partizanovo prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku stiglo je u Beograd tokom dana. Na aerodromu je kratko govorio o očekivanjima i izgovoru prezimena koje je mnoge zbunilo. Vicešampion Srbije zakazao je za četvrtak promociju prvog pojačanja u… »
Partizanu izmiče levi bek, hoće li ugrabiti bar desnog?
Sportske.net 16.01.2019
Namera sportskog sektora bila je da se angažuju pojačanja na bekovskim pozicijama zbog čega crno-beli kreću u ofanzivu na jednu od prioritetnih meta. Vicešampion Srbije promovisaće danas prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku, pošto je u… »
Vesti dana »
Vesiću i Šurlanu određen pritvor do 30 dana, za Jelenu Tanasković i Anitu Dimoski kućni pritvor tri meseca
RTS pre 2 satajoš 48 povezanih
Pucao na komšije zbog parking mesta? Detalji užasa u Kovinu, obračunu prethodila žestoka svađa
Mondo pre 1 satjoš 23 povezane
Erdogan pozdravio naloge za hapšenje ICC-a protiv Netanjahua i Galanta
Politika pre 1 satjoš 19 povezanih