Повезане вести

НЏАЈ стигао у Београд: Сви су ми рекли - Партизан

НЏАЈ стигао у Београд: Сви су ми рекли - Партизан

Вечерње новости 16.01.2019
Причао сам са много људи, фамилијом, директором Илиевом и одлучио се за овај корак. Дошао сам у клуб са великом традицијом - прича Нџај. ПАРТИЗАН је клуб са великом традицијом и зато сам га изабрао и поред понуда које су… »
Нџаи: Партизан је веома важан корак у мојој каријери

Нџаи: Партизан је веома важан корак у мојој каријери

Вести онлине 16.01.2019
Ново појачање црно-белих Муса Нџаи из норвешког Стабека стигло је у Београд. - Знам да је Партизан клуб са великом традицијом и да је играо врло добро у Европи прошле сезоне. У питању је веома респектабилан клуб. Нисам знао… »
Стигло Партизаново појачање: Звезда је доста испред нас, али у фудбалу је све могуће

Стигло Партизаново појачање: Звезда је доста испред нас, али у фудбалу је све могуће

Моззарт спорт 16.01.2019
"Уверен сам да је у питању веома важан корак у мојој каријери", рекао је Муса Нџаи. Партизаново ново појачање је стигло из Норвешке у Београд. У питању је Муса Нџаи, који ће ставити параф на трогодишњи уговор са Парним… »
Муса у Београду - Како се чита презиме Партизановог појачања?

Муса у Београду - Како се чита презиме Партизановог појачања?

Спортске.нет 16.01.2019
Партизаново прво појачање у зимском прелазном року стигло је у Београд током дана. На аеродрому је кратко говорио о очекивањима и изговору презимена које је многе збунило. Вицешампион Србије заказао је за четвртак промоцију… »
Партизану измиче леви бек, хоће ли уграбити бар десног?

Партизану измиче леви бек, хоће ли уграбити бар десног?

Спортске.нет 16.01.2019
Намера спортског сектора била је да се ангажују појачања на бековским позицијама због чега црно-бели крећу у офанзиву на једну од приоритетних мета. Вицешампион Србије промовисаће данас прво појачање у зимском прелазном року… »

Вести дана »