Повезане вести
СП ДАНСКА НЕМАЧКА Перуничић: Пуном снагом на Немце (видео)
Дневник 16.01.2019
БЕРЛИН: Селектор репрезентације Србије Ненад Перуничић изјавио је данас да ће екипа максимално јако приступити мечу против Немачке, последњем у групној фази, без обзира на само теоретске шансе за пласман у други круг. (Од нашег… »
Перуничић: Идемо свом снагом на Немце
Хот спорт 16.01.2019
Селектор репрезентације Србије, Ненад Перуничић, најавио је утакмицу петог кола групе А са селекцијом Немачке у четвртак (18 часова). Србији је потребна победа како би се икако надала проласку даље, а селектор најављује храбру… »
Перуничић: То је наш спорт, мора да боли
Н1 Инфо 16.01.2019
Селектор српских рукометаша Ненад Перуничић рекао је пред одлучујућу утакмицу групне фазе Светског првенства са селекцијом Немачке да је дао својим играчима слободан дан не због награде, већ огромне потрошње и да би дали све од… »
Перуничић: Играли смо једну од најбољих одбрана на турниру
Вести онлине 16.01.2019
Селектор рукометаша Србије Ненад Перуничић дао је своје мишљење после прве победе Србије на Светском првенству. - Драго ми је због ових момака. Код мене није постојало разочарање, постојала је љутња зато што сам осећао, кажу… »
Перуничић: Драго ми је због ових момака; Марсенић: Воркапић би требало да носи репрезентацију у наредних 10 година
Вечерње новости 15.01.2019
Припремићемо се за Немачку и дати све од себе. Надам се да ћемо вечерас моћи да спавамо, јер последњих пет дана то није био случај - казао је Марсенић. Српски рукометаши Вукашин Воркапић и Мијајло Марсенић оценили су да је… »
Вести дана »

Студенту Богдану Јовичићу одређен кућни уместо затворског притвора
Јужне вести пре 7 минутајош 13 повезаних

Нови масакр у Гази, букнули сукоби! Хамас у клинчу са наводном криминалном групом, на десетине мртвих
Блиц пре 52 минутајош 147 повезаних

ЦРТА: Студентску листу подржава 44 одсто грађана, а Вучићев блок 32 одсто
Бета пре 1 сатјош 14 повезаних

Нобелова награда економистима за истраживање утицаја технологије на привредни раст
BBC News пре 4 сатијош 29 повезаних

Пољопривредници у дводневном штрајку, али нису оптимистични да ће им власт испунити захтеве
Нова економија пре 1 сатјош 27 повезаних