Povezane vesti
“Vrati mi moj govor” Vulin i Dačić nasmejali region (VIDEO)
IndeksOnline 16.01.2019
BEOGRAD – Nesvakidašnja scena dogodila na prijemu povodom dvanaestogodišnjice rada NATO vojne kancelarije za vezu u Beogradu. Srpski ministar odbrane Aleksandar Vulin, nakon uvodne reči želio je da pročita napisani govor, ali je ubrzo shvatio da je… »
Ovo je Dačićev govor! Gde je moj? Vulin pomešao papire sa izjavama, pa nasmejao sve na NATO prijemu (video)
Telegraf 16.01.2019
Ministar odbrane je zbog protokolarne greške uspeo da nasmeje sve prisutne. Na prijemu koji su sinoć priredili ambasador Grčke u Beogradu Elias Eliadis i šef NATO vojne kancelarije za vezu, brigadni general Čezare Marineli, povodom predaje dužnosti… »
Vesti dana »
(Video) Aleksandra Prijović plače, a: 22.000 ljudi joj aplaudira Dobila transparent od 10 metara, najemotivniji trenutak na koncertu
Blic pre 3 satajoš 9 povezanih
Oglasio se MUP o protestu: Izneo procenu koliko ljudi je bilo na Slaviji
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Određeno zadržavanje od 48 sati taksisti koji je „pokosio“ mladića nakon protesta
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Fotografija koja govori više od 1.000 reči: Bogdan Bogdanović iz Amerike podržao proteste u Srbiji
Danas pre 2 satajoš 2 povezane
Nezapamćeno nevreme u Velikoj Britaniji: Otkazano oko 100 letova sa aerodroma Hitrou u Londonu
Blic pre 1 satjoš 1 povezana