Povezane vesti

Sever KiM okićen srpskim i ruskim zastavama i slikama Putina

Sever KiM okićen srpskim i ruskim zastavama i slikama Putina

Politika 17.01.2019
KOSOVSKA MITROVICA - Sever Kosova i Metohije je okićen povodom predstojeće posete Beogradu predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina, kojem Srbi iz južne srpske pokrajine zahvaljuju na zalaganju za odbranu državnih i nacionalnih interesa Srbije… »
Sever Kosova: Ruske zastave i bilbordi s natpisima „Mi smo braća“

Sever Kosova: Ruske zastave i bilbordi s natpisima „Mi smo braća“

Danas 17.01.2019
Uoči današnje posete predsednika Rusije Vladimira Putina Srbiji, sever Kosova okićen je zastavama te zemlje, a postavljeni su i bilbori na kojima je iskazana zahvalnost za pomoć u odbrani državnih i nacionalnih interesa Srbije i Srba na Kosovu. Duž ulice… »
Pozdrav ruskom predsedniku Sever KiM okićen srpskim i ruskim zastavama i slikama Putina!

Pozdrav ruskom predsedniku Sever KiM okićen srpskim i ruskim zastavama i slikama Putina!

Kurir 17.01.2019
Povodom predstojeće posete Vladimira Putina – Beogradu, Sever Kosova i Metohije je okićen ruskim zastavama i fotografijama ruskog predsednika, prenosi Kossev.info Na severu KiM mogu se videti i bilbordi na ruskom jeziku sa porukama "Hvala", "Mi smo… »
Bilbordi za dobrodošlicu: Sever KiM okićen ruskim zastavama i slikama Vladimira Putina (foto)

Bilbordi za dobrodošlicu: Sever KiM okićen ruskim zastavama i slikama Vladimira Putina (foto)

Večernje novosti 16.01.2019
Šetačka zona u severnoj Kosovskoj Mitrovici, dodatno je okićena zastavama Ruske federacije, a trobojke se vijore i u neposrednoj blizini glavnog mosta na Ibru. KOSOVSKA MITROVICA – Svojevrsnu zahvalnost za nesebičnu pomoć i zalaganje za odbranu državnih… »

Vesti dana »

Iran odbacio najnoviji predlog za prekid vatre

Iran odbacio najnoviji predlog za prekid vatre

Beta pre 49 minutajoš 45 povezanih
Posada misije Artemis stigla do orbite Meseca

Posada misije Artemis stigla do orbite Meseca

Beta pre 2 satajoš 29 povezanih
N1 Studio Live: Van konteksta

N1 Studio Live: Van konteksta

N1 Info pre 2 satajoš 18 povezanih