Повезане вести

Где је Тачи?: "Ту сам, одмарам се"

Где је Тачи?: "Ту сам, одмарам се"

Мондо 17.01.2019
Услед "помаме" у приштинским медијима око тога где је председник тзв. Косова и да ли се скрива збоп нечег, Хашим Тачи је изјавио да је на - годишњем одмору. Фото: Бета/АП Пхото/Висар Криезиу Тачи каже и да није потписао никакав… »
Тачи: На одмору сам, нисам потписао никакав споразум са Србијом

Вечерње новости 17.01.2019
Председник Косова Хашим Тачи изјавио је да је на годишњем одмору и да није потписао никакав споразум са Србијом, како то тврде поједини политичари на Косову. Председник Косова Хашим Тачи изјавио је да је на годишњем одмору и да… »
Хашим Тачи сутра у посети Бечу, нико не зна зашто и на чији позив

Хашим Тачи сутра у посети Бечу, нико не зна зашто и на чији позив

Блиц 17.01.2019
Председник привремених приштинских институција, Хашим Тачи, боравиће у Бечу сутра и у суботу, најавила је аустријска новинска агенција АТА не прецизирајући на чији позив и којим поводом. Приштински медији су раније данас пренели… »

Н1 Инфо 17.01.2019
Председник Косова Хашим Тачи изјавио је да је на годишњем одмору и да није потписао никакав споразум са Србијом, како то тврде поједини политичари на Косову. До спекулација о могућем потписивању споразума је дошло пошто се… »
Тачи демантује да је потписан споразум са Србијом

Данас 17.01.2019
Председник Косова Хашим Тачи изјавио је да не постоји никакав потписани споразум са Србијом, како то тврде поједини политичари на Косову. У писменом одговору за РСЕ, Тачи је казао да се налази на одмору, али ће се већ у… »

Слободна Европа 17.01.2019
Председник Косова Хашим Тачи изјавио је да не постоји никакав потписани споразум са Србијом, како то тврде поједини политичари на Косову. У писменом одговору за РСЕ, Тачи је казао да се налази на одмору, али ће се већ у… »
У Приштини нико не зна где је Тачи: Једино што се зна је то да није на Косову!

У Приштини нико не зна где је Тачи: Једино што се зна је то да није на Косову!

Курир 17.01.2019
Непојављивање председника привремених приштинских институција, Хашима Тачија, за којег се каже да није на Косову, али да нико не зна где се у овом тренутку налази, повод је за приштинске медије да констатују да би активности… »

Вести дана »