Povezane vesti
Danas protest "Jedan od pet miliona" u Novom Sadu, među govornicima i Branislav Trifunović
Radio 021 17.01.2019
Prvi protest "1 od 5 miliona" u Novom Sadu održaće se danas, 18. januara, a okupljanje je u 18 časova na platou ispred Srpskog narodnog pozorišta. Na skupu će govoriti novosadski glumac Milorad Kapor, a u ime organizatora protesta u Beogradu… »
Sutra prvi protest „Jedan od pet miliona“ u Novom Sadu
NoviSad.com 17.01.2019
Novi Sad - Prvi protest „1 od 5 miliona“ u Novom Sadu biće održan sutra, a okupljanje je u 18 časova na platou ispred Srpskog narodnog pozorišta. Kako je za sada najavljeno, na skupu će govoriti novosadski glumac Milorad Kapor, a u ime… »
Protest "Jedan od pet miliona" u petak ispred Srpskog narodnog pozorišta
Moj Novi Sad 17.01.2019
Protestni skup pod nazivom "Jedan od pet miliona" biće organizovan u Novom Sadu u petak, 18. januara, najavila je na društvenim mrežama neformalna grupa "Jedan od pet miliona – Novi Sad", koja stoji iza organizacije skupa. Poziv građanima upućen je… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti i profesori na platou ispred Filozofskog, najavljena blokada Ministarstva kulture: Srednjoškolci organizovali šetnju podrške
Nova pre 4 minutajoš 12 povezanih
RHMZ objavio najavu za celu nedelju: Od sutra na snazi žuti meteoalarm
Nova pre 1 satjoš 16 povezanih
Katarina Petrović: Moja poruka studentima je da ne odustaju, i mi zaposleni u MUP treba da ih podržimo
N1 Info pre 3 satajoš 5 povezanih
Slučaj nadstrešnica: Tužilaštvo pokrenulo istragu o mogućoj korupciji
Danas pre 46 minutajoš 1 povezana
Od danas ukinuto plaćanje računa za struju na svim šalterima EPS-a
Insajder pre 3 satajoš 12 povezanih