Povezane vesti

Uhvaćeni dok su krali kombi: Policija privela 18-godišnjaka i tri maloletnika

Blic pre 30 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi uhapsili su 18-godišnjaka i tri maloletnika, koji su u proteklih nedelju dana ukrali četiri automobila i uhvaćeni u pokušaju da ukradu i kombi, saopštila je danas PU Sremska Mitrovica. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj... »

Policija kod vozača i suvozača pronašla marihuanu, spid...

Večernje novosti pre 30 dana
Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, B. D. je sudskim rešenjem određen pritvor do 30 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi su, prilikom kontrole automobila marke "opel" kod vozača B. D. (38) iz Inđije, pronašli i oduzeli 53 grama marihuane i 55 grama opojne droge spid, a kod... »

Pretresli im auto i šokirali se: Policajci pronašli marihuanu, spid i 103 nedozvoljene tablete

Blic pre 30 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi su, prilikom kontrole automobila marke "opel" kod vozača B. D. (38) iz Inđije, pronašli i oduzeli 53 grama marihuane i 55 grama opojne droge spid, a kod četrdesetdevetogodišnjeg suvozača 103 tablete leka sa liste kontrolisanih... »

Policija u S. Pazovi kod vozača i suvozača pronašla marihuanu, spid...

Dnevnik pre 30 dana
SREMSKA MITROVICA: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi su, prilikom kontrole automobila marke "opel" kod vozača B. D. (38) iz Inđije, pronašli i oduzeli 53 grama marihuane i 55 grama opojne droge spid, a kod četrdesetdevetogodišnjeg suvozača 103 tablete leka sa liste kontrolisanih psihoaktivnih supstanci.
U pretresu stana B. D. policija je pronašla još 29 grama spida i drobilicu za marihuanu. Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, B. D. je nakon... »

Mladić i tri maloletnika krali automobile

B92 pre 30 dana
B92: Mladić i tri maloletnika krali automobile
Sremska Mitrovica -- Pripadnici MUP-a u Staroj Pazovi uhapsili su 18. godišnjaka i tri maloletnika, koji su u proteklih nedelju dana ukrali četiri automobila.
Oni su uhvaćeni u pokušaju da ukradu i kombi, saopštila je danas PU Sremska Mitrovica. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi zatekli su Ž. B. (18) i trojicu maloletnika, uzrasta 15,16 i 17 godina, svi iz... »

Policija uhapsila momka od 18 godina i tri maloletnika dok su obijali kombi

Večernje novosti pre 30 dana
Policija iz Stare Pazove uhapsila je momka od 18 godina i trojicu maloletnika od 15, 16 i 17 godina prilikom obijanja kombija u Belegišu
Policija iz Stare Pazove uhapsila je momka od 18 godina i trojicu maloletnika od 15, 16 i 17 godina prilikom obijanja kombija u Belegišu, saopšteno je iz MUP-a.Oni su uhvaćeni u krađi u koju su došli, kako iz MUPa navode "golfom"... »

Policija uhapsila momka od 18 godina i tri maloletnika dok su obijali kombi

Novi magazin pre 30 dana
Policija iz Stare Pazove uhapsila je momka od 18 godina i trojicu maloletnika od 15, 16 i 17 godina prilikom obijanja kombija u Belegišu, saopšteno je iz MUP-a.
Oni su uhvaćeni u krađi u koju su došli, kako iz MUPa navode "golfom" za koji je policija utvrdila da je ukraden i da se na njemu nalazile registarske tablice koje nisu pripadale tom automobilu. Sumnja se da su Ž. B. i... »

Uhapšeni zbog krađe automobila

Dnevnik pre 30 dana
SREMSKA MITROVICA: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi uhapsili su 18. godišnjaka i tri maloletnika, koji su u proteklih nedelju dana ukrali četiri automobila i uhvaćeni u pokušaju da ukradu i kombi, saopštila je danas PU Sremska Mitrovica.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi zatekli su Ž. B. (18) i trojicu maloletnika, uzrasta 15,16 i 17 godina, svi iz Nove Pazove, prilikom obijanja kombija u Belegišu, gde su došli "golfom" za koji je... »

Mladići osumnjičeni za krađu automobila

RTS pre 30 dana
RTS: Mladići osumnjičeni za krađu automobila
Policija u Staroj Pazovi zatekla je jednog mladića i trojicu maloletnika prilikom obijanja kombija u Belegišu gde su došli "golfom" za koji je policija utvrdila da je ukraden i da se na njemu nalaze nepripadajuće registarske tablice.
Reč je o mladiću Ž. B. (18) i trojici maloletnika, uzrasta 15,16 i 17 godina, koji su iz Nove Pazove. Sumnja se da su Ž. B. i maloletnici u proteklih nedelju dana, na području Pećinaca, Zemuna i Nove Pazove, osim "golfa" ukrali... »
©2019 Netmark d.o.o.