Povezane vesti
Zovu me Nejmar: Partizan predstavio Musu Ndžaja
Večernje novosti 17.01.2019
Volim da driblam i pravim probleme protivničkim odbranama – rekao je prvi novajlija u Humskoj. NORVEŽANI su rekli Nejmar, crno-beli deo Srbije ne bi imao ništa protiv da bar nekim delom svog repertoara podseti na vanserijsku fudbalsku zvezdu iz… »
Ndžaj: Zvali su me Nejmar; Iliev: Stvaramo tim za Evropu
N1 Info 17.01.2019
Fudbalski klub Partizan u četvrtak je predstavio Musu Ndžaja, napadača iz Norveške, prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku. Momak poreklom iz Gambije u Humsku je kao slobodan igrač došao iz Stabeka. "Došao sam u veliki klub koji se bori za… »
Ndžaj došao jer je Partizan porodica, Iliev se ljutnuo na novinare
Sportske.net 17.01.2019
Šta je očekivao i šta je dobio novi napadač Partizana, Iliev precizirao šta se očekuje, ali i šta se NE očekuje od novog igrača. Partizan je predstavio prvo zimsko pojačanje - napadač Musa Ndžaj potpisao je trogodišnji ugovor, rekavši da se… »
Vesti dana »
BLOG: Nastavak protesta u Srbiji – i profesori zvanično uz studente, srednjoškolci u šetnji u Beogradu
N1 Info pre 10 minutajoš 18 povezanih
RHMZ objavio najavu za celu nedelju: Od sutra na snazi žuti meteoalarm
Nova pre 1 satjoš 16 povezanih
Katarina Petrović: Studenti traže vladavinu prava, a zaposleni u MUP zato i postoje
Beta pre 2 satajoš 5 povezanih
Slučaj nadstrešnica: Tužilaštvo pokrenulo istragu o mogućoj korupciji
Radio 021 pre 1 satjoš 1 povezana
Produžen rok za korišćenje pripejd brojeva mobilnih telefona bez registracije do 10. aprila
Forbes pre 1 satjoš 14 povezanih