Povezane vesti
"Ostavila ga kao psa da iskrvari": Potresna ispovijest ćerke muškarca kojeg je ubila konobarica
Blic 17.01.2019
„Ostavila ga je ko psa da iskrvari, a ja sam doživela da ga takovog ujutro pronađem“, ispričala je u svojoj emotivnoj ispovesti Adisa Tahirović, ćerka Huse Tahirovića, vlasnika travničkog kafića “Astor”, kojeg je u noći između subote i… »
Jeziva ispovest ćerke ubijenog vlasnika kafića: Konobarica ga iskasapila, pa ostavila kao psa da iskrvari!
Kurir 17.01.2019
"Ostavila ga je ko psa da iskrvari, a ja sam doživela da ga takovog ujutro pronađem“, ispričala je u svojoj emotivnoj ispovesti Adisa Tahirović, ćerka Huse Tahirovića, vlasnika travničkog kafića “Astor”, kojeg je u noći između subote i… »
Vesti dana »

U Nišu danas protest ispred zgrade Osnovnog suda za zahtevom za raspisivanje izbora
Beta pre 18 minutajoš 24 povezane

Železnička stanica u Novom Sadu će biti srušena, rekonstruisana ili delimično korišćena
N1 Info pre 1 satjoš 14 povezanih

Istražni komitet Rusije: Dve nesreće na prugama u Brjanskoj i Kurskoj oblasti tretiraju se kao teroristički napadi
RTS pre 3 minutajoš 32 povezane

Poljaci biraju novog predsednika i s njim i spoljnoplitički smer zemlje
Slobodna Evropa pre 13 minutajoš 19 povezanih

Rhmz objavio, stižu nam tropske vreline, pali se i meteo alarm zbog visokih temperatura! Detaljna prognoza za naredne dane
Kurir pre 1 satjoš 20 povezanih