Povezane vesti
"Ostavila ga kao psa da iskrvari": Potresna ispovijest ćerke muškarca kojeg je ubila konobarica
Blic 17.01.2019
„Ostavila ga je ko psa da iskrvari, a ja sam doživela da ga takovog ujutro pronađem“, ispričala je u svojoj emotivnoj ispovesti Adisa Tahirović, ćerka Huse Tahirovića, vlasnika travničkog kafića “Astor”, kojeg je u noći između subote i nedelje nožem… »
Jeziva ispovest ćerke ubijenog vlasnika kafića: Konobarica ga iskasapila, pa ostavila kao psa da iskrvari!
Kurir 17.01.2019
"Ostavila ga je ko psa da iskrvari, a ja sam doživela da ga takovog ujutro pronađem“, ispričala je u svojoj emotivnoj ispovesti Adisa Tahirović, ćerka Huse Tahirovića, vlasnika travničkog kafića “Astor”, kojeg je u noći između subote i nedelje nožem… »
Vesti dana »

Protest i incidenti ispred prostorija SNS: Pristalice naprednjaka gađale jajima i flašama okupljene građane, čuo se jak topovski udar
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Čekajući američki ultimatum: Stiv Vitkof ide u Moskvu, moguć susret i sa Putinom
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane

Teška nesreća kod Šibenika: Jedna osoba poginula kada je kamion prešao u suprotnu traku i udario u automobil
Blic pre 1 satjoš 2 povezane