Повезане вести

Шаповалов: Новак? Гледаћу шта је Рафа радио

Шаповалов: Новак? Гледаћу шта је Рафа радио

Н1 Инфо 17.01.2019
Млади канадски тенисер Денис Шаповалов изјавио је да би вечерњи меч на Род Лејвер Арени против Новака Ђоковића био остварење сна. Шаповалов је у другом колу Аустралијан Опена савладао Јапанца Таро Данијела са 6:3, 7:6, 6:3… »
“Меч са Новаком - остварење сна”

“Меч са Новаком - остварење сна”

Вести онлине 17.01.2019
Млади канадски тенисер Денис Шаповалов изјавио је да би меч против Новака Ђоковића био остварење сна. Новак Ђоковић успешно је савладао Жо Вилфреда Цонгу на Аустралијан опену, па ће његов наредни противник бити Канађанин Денис… »
Новак: Дужан сам да представим Србију на најбољи начин

Новак: Дужан сам да представим Србију на најбољи начин

Н1 Инфо 17.01.2019
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић истакао је да је осећао посебан притисак у мечу другог кола Аустраллијан Опена против Жо Вилфреда Цонге. Србин је у три сета савладао Француза са 6:3, 7:5, 6:4. "Играо сам на највећем стадиону… »
Историја АО - Мугуруса у трећем колу, меч који ће се памтити

Историја АО - Мугуруса у трећем колу, меч који ће се памтити

Спортске.нет 17.01.2019
Шпанска тенисерка Гарбиње Мугуруса пласирала се данас у треће коло Отвореног првенства Аустралије у Мелбурну, пошто је победила Британку Џоану Конту после три сета, 6:4, 6:7, 7:5. Шпанска тенисерка Гарбиње Мугуруса пласирала… »
Новак Ђоковић: Поштујем Цонгу, сазрео је

Новак Ђоковић: Поштујем Цонгу, сазрео је

Хот спорт 17.01.2019
Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је да је током данашњег меча са Французом Жоом Вилфредом Цонгом осећао већу нервозу него што је уобичајено. Ђоковић се пласирао у треће коло Аустралијан опена пошто је победио Цонгу са 6:3… »
Новак био нервознији него иначе: Осећала се тензија

Новак био нервознији него иначе: Осећала се тензија

Мондо 17.01.2019
После репризе финала из 2008. године, српски тенисер говорио је о емоцијама кроз које је пролазио на путу ка трећем колу Аустралијан опена. Новак Ђоковић победио је старог ривала Жоа Вилфреда Цонгу у три сета, али не без… »
Ко је Новаков наредни ривал Денис Шаповалов? Најмлађи тенисер у Топ 100, тренира га мама, а прославио се победом над Надалом

Ко је Новаков наредни ривал Денис Шаповалов? Најмлађи тенисер у Топ 100, тренира га мама, а прославио се победом над Надалом

Вечерње новости 17.01.2019
Талентовани канадски тенисер тренутно је на 27. месту АТП листе и најмлађи је играч који се налази међу 50 најбољих играча на листи најбољих тенисера света. Новак Ђоковић се није претерано намучио са својим старим знанцем Жоом… »
Ђоковић: Пријатно сам изненађен како сам стигао на место број 1

Ђоковић: Пријатно сам изненађен како сам стигао на место број 1

Вести онлине 17.01.2019
Најбоји светски тенисер савладао је Француза резултатом 3:0, по сетовима 6:3, 7:5, 6:4. Новак Ђоковић пласирао се у треће коло Аустралијан опена пошто је у претходном колу савладао Жоа Вилфреда Цонгу. - Могла је да се осети… »
Био сам нервознији него иначе: Новак нам је открио шта га је мучило против Цонге! (видео)

Био сам нервознији него иначе: Новак нам је открио шта га је мучило против Цонге! (видео)

Телеграф 17.01.2019
Најбољи тенисер света задовољан је тријумфом над својим великим ривалом. Новак Ђоковић повећао вођство против некадашњег великог ривала комфорном победом од 3:0 (6:3, 7:5 и 6:4) и пласирао се у 3. коло Аустралијан опена, где… »
АО: Ђоковић бољи од Цонге

АО: Ђоковић бољи од Цонге

Радио 021 17.01.2019
Новак Дјоковић пласирао се данас у треће коло Отвореног првенства Аустралије у Мелбурну, пошто је победио 177. играча света Француза Жоа Вилфреда Цонгу после три сета, 6:3, 7:5, 6:4. Први тенисер света победио је после нешто више… »

Вести дана »