Povezane vesti
Šapovalov: Novak? Gledaću šta je Rafa radio
N1 Info 17.01.2019
Mladi kanadski teniser Denis Šapovalov izjavio je da bi večernji meč na Rod Lejver Areni protiv Novaka Đokovića bio ostvarenje sna. Šapovalov je u drugom kolu Australijan Opena savladao Japanca Taro Danijela sa 6:3, 7:6, 6:3. "Bio je ovo još jedan… »
“Meč sa Novakom - ostvarenje sna”
Vesti online 17.01.2019
Mladi kanadski teniser Denis Šapovalov izjavio je da bi meč protiv Novaka Đokovića bio ostvarenje sna. Novak Đoković uspešno je savladao Žo Vilfreda Congu na Australijan openu, pa će njegov naredni protivnik biti Kanađanin Denis Šapovalov… »
Novak: Dužan sam da predstavim Srbiju na najbolji način
N1 Info 17.01.2019
Najbolji teniser sveta Novak Đoković istakao je da je osećao poseban pritisak u meču drugog kola Australlijan Opena protiv Žo Vilfreda Conge. Srbin je u tri seta savladao Francuza sa 6:3, 7:5, 6:4. "Igrao sam na najvećem stadionu protiv Žoa, koji… »
Istorija AO - Mugurusa u trećem kolu, meč koji će se pamtiti
Sportske.net 17.01.2019
Španska teniserka Garbinje Mugurusa plasirala se danas u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je pobedila Britanku Džoanu Kontu posle tri seta, 6:4, 6:7, 7:5. Španska teniserka Garbinje Mugurusa plasirala se danas u treće kolo… »
Novak Đoković: Poštujem Congu, sazreo je
Hot sport 17.01.2019
Srpski teniser Novak Đoković rekao je da je tokom današnjeg meča sa Francuzom Žoom Vilfredom Congom osećao veću nervozu nego što je uobičajeno. Đoković se plasirao u treće kolo Australijan opena pošto je pobedio Congu sa 6:3, 7:5, 6:4. To je… »
Novak bio nervozniji nego inače: Osećala se tenzija
Mondo 17.01.2019
Posle reprize finala iz 2008. godine, srpski teniser govorio je o emocijama kroz koje je prolazio na putu ka trećem kolu Australijan opena. Novak Đoković pobedio je starog rivala Žoa Vilfreda Congu u tri seta, ali ne bez problema. Posle više od dva… »
Ko je Novakov naredni rival Denis Šapovalov? Najmlađi teniser u Top 100, trenira ga mama, a proslavio se pobedom nad Nadalom
Večernje novosti 17.01.2019
Talentovani kanadski teniser trenutno je na 27. mestu ATP liste i najmlađi je igrač koji se nalazi među 50 najboljih igrača na listi najboljih tenisera sveta. Novak Đoković se nije preterano namučio sa svojim starim znancem Žoom Vilfredom Congom… »
Đoković: Prijatno sam iznenađen kako sam stigao na mesto broj 1
Vesti online 17.01.2019
Najboji svetski teniser savladao je Francuza rezultatom 3:0, po setovima 6:3, 7:5, 6:4. Novak Đoković plasirao se u treće kolo Australijan opena pošto je u prethodnom kolu savladao Žoa Vilfreda Congu. - Mogla je da se oseti tenzija na terenu. Prošli… »
Bio sam nervozniji nego inače: Novak nam je otkrio šta ga je mučilo protiv Conge! (video)
Telegraf 17.01.2019
Najbolji teniser sveta zadovoljan je trijumfom nad svojim velikim rivalom. Novak Đoković povećao vođstvo protiv nekadašnjeg velikog rivala komfornom pobedom od 3:0 (6:3, 7:5 i 6:4) i plasirao se u 3. kolo Australijan opena, gde ga čeka Rus Denis… »
AO: Đoković bolji od Conge
Radio 021 17.01.2019
Novak Djoković plasirao se danas u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je pobedio 177. igrača sveta Francuza Žoa Vilfreda Congu posle tri seta, 6:3, 7:5, 6:4. Prvi teniser sveta pobedio je posle nešto više od dva sata. On je… »
Vesti dana »
Novi mega trejd zatresao NBA ligu: Posle slučaja Dončić više ništa nije nemoguće
Mondo pre 2 satajoš 13 povezanih
Katarina Petrović: Studenti traže vladavinu prava, a zaposleni u MUP zato i postoje
Danas pre 44 minutajoš 7 povezanih
Vozač "škode" (75) na Vračaru pokosio vršnjaka: Detalji nesreće u Beogradu, muškarac prelazio ulicu na crveno?
Mondo pre 19 minutajoš 8 povezanih
Prosvjetni radnici Srbije najavili obustavu rada i proteste u školama
Al Jazeera pre 25 minutajoš 2 povezane