Повезане вести
Путин уручио Вучићу орден Александра Невског
Политика 17.01.2019
Председник Русије Владимир Путин уручио је данас Александру Вучићу Орден Александра Невског. Председник Вучић је рекао да је поносан на своју отаџбину која је заслужила то одличје, које је, иначе, посветио свом оцу. „Искрено ми… »
Нова економија 17.01.2019
Председник Русије Владимир Путин уручио је орден Александра Невског председнику Србије Александру Вучићу, наводећи да цени његов принципејлни став у утицај на добре руско-српске односе. Вучић је навео да је то велика част за… »
Данас 17.01.2019
Председник Русије Владимир Путин уручио је данас у Београду председнику Србије Александру Вучићу орден Александра Невског. „Искрено драго ми је да одликујем председника Србије високом државном наградом Русије“, рекао је Путин у… »
Путин уручио орден Вучиц́у (ФОТО, ВИДЕО)
Вести онлине 17.01.2019
Председник Русије Владимир Путин уручио је орден Александра Невског председнику Србије Александру Вучиц́у. - Искрено ми је драго што уручујем председнику Србије високи орден Русије, орден Александра Невског - рекао је председник… »
Путин одликовао Вучића орденом Александра Невског: "Почасном списку оних који су до сада тај орден добили, додајемо и ваше име"…
Блиц 17.01.2019
- Драго ми је да одликујем председника Александра Вучића високим државним Орденом Александра Невског, који се веома поштује у нашој земљи и који се додељује већ 300 година. У почасни списак оних који су до сада тај орден… »
Посветио награду свом оцу и породици Вучић: Владимир Путин Вучићу уручио орден Александра Невског
Курир 17.01.2019
Председник Русије Владимир Путин уручио је орден Александра Невског председнику Србије Александру Вучићу. - Име Александра Невског који је прославио Русију својим ратним подвизима и који је извојевао слободу за своју отаџбину од… »
Вести дана »
Снажан земљотрес погодио Јапан: Повређено 13 особа, издато упозорење на цунами, струја нестала у 2.700 домова
Еуроневс пре 51 минутајош 32 повезане
ТСЦ прекинуо црни низ: Јовановићи пресудили Спартаку усред Суботице!
Хот спорт пре 41 минутајош 33 повезане
Грађани верују држави - нико није правио залихе нафте; Ђедовић Хандановић: "Наћи ћемо решење" ВИДЕО
Б92 пре 3 сатајош 47 повезаних
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Недељник пре 7 сатијош 29 повезаних