Povezane vesti

Putin uručio Vučiću orden Aleksandra Nevskog

Politika 17.01.2019
Predsednik Rusije Vladimir Putin uručio je danas Aleksandru Vučiću Orden Aleksandra Nevskog. Predsednik Vučić je rekao da je ponosan na svoju otadžbinu koja je zaslužila to odličje, koje je, inače, posvetio svom ocu. „Iskreno mi je drago što… »

Nova ekonomija 17.01.2019
Predsednik Rusije Vladimir Putin uručio je orden Aleksandra Nevskog predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, navodeći da ceni njegov principejlni stav u uticaj na dobre rusko-srpske odnose. Vučić je naveo da je to velika čast za Srbiju i za njega i da… »

Danas 17.01.2019
Predsednik Rusije Vladimir Putin uručio je danas u Beogradu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću orden Aleksandra Nevskog. „Iskreno drago mi je da odlikujem predsednika Srbije visokom državnom nagradom Rusije“, rekao je Putin u Palati Srbije… »
Putin uručio orden Vučiću (FOTO, VIDEO)

Putin uručio orden Vučiću (FOTO, VIDEO)

Vesti online 17.01.2019
Predsednik Rusije Vladimir Putin uručio je orden Aleksandra Nevskog predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. - Iskreno mi je drago što uručujem predsedniku Srbije visoki orden Rusije, orden Aleksandra Nevskog - rekao je predsednik Putin. On je podsetio… »
Putin odlikovao Vučića ordenom Aleksandra Nevskog: "Počasnom spisku onih koji su do sada taj orden dobili, dodajemo i vaše…

Putin odlikovao Vučića ordenom Aleksandra Nevskog: "Počasnom spisku onih koji su do sada taj orden dobili, dodajemo i vaše…

Blic 17.01.2019
- Drago mi je da odlikujem predsednika Aleksandra Vučića visokim državnim Ordenom Aleksandra Nevskog, koji se veoma poštuje u našoj zemlji i koji se dodeljuje već 300 godina. U počasni spisak onih koji su do sada taj orden dobili, dodajemo i vaše… »
Posvetio nagradu svom ocu i porodici Vučić: Vladimir Putin Vučiću uručio orden Aleksandra Nevskog

Posvetio nagradu svom ocu i porodici Vučić: Vladimir Putin Vučiću uručio orden Aleksandra Nevskog

Kurir 17.01.2019
Predsednik Rusije Vladimir Putin uručio je orden Aleksandra Nevskog predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. - Ime Aleksandra Nevskog koji je proslavio Rusiju svojim ratnim podvizima i koji je izvojevao slobodu za svoju otadžbinu od stranih zavojevača… »

Vesti dana »