Povezane vesti
Bregzit: Francuska aktivirala plan za izlazak Britanije bez dogovora
Južne vesti 18.01.2019
Getty Images Francuska će u infrastrukturu uložiti milione Premijer Francuske Eduard Filip je rekao da Bregzit bez dogovora izgleda „sve manje i manje neverovatno" i pokrenuo je plan za vanredne situacije kako bi se pripremio za to. Nakon što je… »
Radio 021 18.01.2019
Premijer Eduar Filip kaže da Bregzit bez plana izgleda „sve manje i manje neverovano“. Getty Images Francuska će u infrastrukturu uložiti milione Premijer Francuske Eduard Filip je rekao da Bregzit bez dogovora izgleda „sve manje i manje neverovatno" i… »
Danas 18.01.2019
Premijer Francuske Eduard Filip je rekao da Bregzit bez dogovora izgleda „sve manje i manje neverovatno“ i pokrenuo je plan za vanredne situacije kako bi se pripremio za to. Nakon što je britanski parlament odbacio sporazum o povlačenju, Filip je rekao… »
Vesti dana »

Aranđelovac: Uhapšen jer je opljačkao menjačnicu pištoljem-igračkom
Serbian News Media pre 56 minutajoš 26 povezanih

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 1 satjoš 66 povezanih

Spanulis podigao ton posle debakla od Turske na jedno pitanje: "Ovo nije razočaranje! Mi smo u Top 4 u Evropi"
Telegraf pre 1 satjoš 38 povezanih

UN ubedljivom većinom usvojila deklaraciju o osnivanju palestinske države bez Hamasa
Euronews pre 3 satajoš 22 povezane

Nato pokreće operaciju „Istočni čuvar“ nakon napada dronova na Poljsku
Pravda pre 3 satajoš 29 povezanih