Повезане вести
Партизан представио Мусу Нџаија: У Норвешкој га зову Нејмар
Дневник 18.01.2019
Фудбалски клуб Партизан представио је прво зимско појачење, Норвежанина Мусу Нџаија. Реч је о момку који има 23 године, игра на позицији крилног нападача, а са црно-белима је потписао трогодишњи уговор. Стигао је из Стабека… »
Муса Нџај: Већ сам био у Београду, имао сам понуду из Турске, али сам сад одлучио да тамо ни не одем
Спортски журнал 18.01.2019
Сигурно ме норвешки медији нису упоредили са Бразилцем због фризуре, већ начина игре – истакао Норвежанин на промоцији. Уводни хвалоспев спортског директора црно-белих Ивице Илиева развукао је још више осмех тамнопутом момку… »
Вести дана »
Протест против нових правосудних закона у Новом Саду: Независно судство смета онима који се плаше закона
Машина пре 4 сатијош 29 повезаних
Наташа Кандић: Студенти најзначајнији политички фактор али су оптерећени наративима које су затекли (ВИДЕО)
Инсајдер пре 2 сатајош 23 повезане
"Нису реформа, већ напад": У Новом Саду протест правосуђа против "Мрдићевих закона"
Н1 Инфо пре 8 сатијош 10 повезаних
Хрвати се окупили у Загребу: Заставе ХОС-а и мајице "За дом спремни"; Томпсон отпевао забрањену песму ВИДЕО
Б92 пре 30 минутајош 25 повезаних
Није изабран нови директор РТС-а: Управни одбор именовао Драгана Бујошевића за вршиоца дужности
Инсајдер пре 55 минутајош 21 повезана