Povezane vesti
SP DANSKA NEMAČKA Peruničić: U skorije vreme bićemo konkurentni svima
Dnevnik 18.01.2019
BERLIN: Rukometna reprezentacija Srbije, sa učinkom od pobede, remija i tri poraza u grupi A, nije uspela da se plasira u drugi krug takmičenja na Svetskom prvenstvu, čiji je zajednički domaćin Nemačka i Danska. (Od našeg specijalnog izveštača) Moraće da… »
Baš loše: "Očekivao sam više zrelosti"
Mondo 18.01.2019
Nedeljko Jovanović, nekadašnji as reprezentacije, sada pomoćnik selektora Nenada Peruničića, ne krije da je razočaran učinkom rukometaša Srbije na SP. Foto: MN Press Rukometaši Srbije posle slabih partija u grupnoj fazi Svetskog prvenstva u Berlinu… »
SP DANSKA NEMAČKA Srbija protiv Bahreina (18.00)
Dnevnik 18.01.2019
KOPENHAGEN: Prva faza Svetskog prvenstva u rukometu je završena, a reprezentacija Srbije će u nastavku prvenstva igrati za plasman od 17. do 20. mesta u Kopenhagenu. (Od našeg specijalnog izveštača) Srpski rukometaši u subotu od 18 časova igraju protiv… »
Nedeljko Jovanović razočaran rezultatom rukometaša Srbije na SP
Sportski žurnal 18.01.2019
Rukometaši Srbije doputovali su danas u Kopenhagen, gde će igrati za plasman od 17. do 20. mesta na Svetskom prvenstvu u Danskoj i Nemačkoj. Prvi saradnik selektora muške rukometne reprezentacije Nedeljko Jovanović rekao je da je razočaran rezultatima… »
Peruničić pred duel za 17. mesto: Cepamo do kraja
Vesti online 18.01.2019
Selektor rukometne reprezentacije Nenad Peruničić navodi kako smo u određenim segmentima bili blizu najjačim protivnicima, ali da rezultati ipak nisu to pokazali. - Kao što sam rekao pre turnira, za mene je razočaranje što nismo u drugoj rundi, iako je… »
Peruničić: Ovo je moja krivica, bićemo konkuretni u budućnosti
Mozzart sport 18.01.2019
Orlovi nastavljaju takmičenje u Prezident kupu. Selektor rukometne reprezentacije Srbija Nenad Peruničić, posle eliminacije u prvoj fazi Svetskog prvenstva u Berlinu, izjavio je da je razočaran što ekipa nije prošla dalje, ali da veruje u bolju budućnost… »
Peruničić: Prihvatam kritike, ovaj rezultat je neuspeh
Dnevnik 18.01.2019
BERLIN: Selektor rukometne reprezentacije Srbija Nenad Peruničić, posle eliminacije u prvoj fazi Svetskog prvenstva u Berlinu, izjavio je da je razočaran što ekipa nije prošla dalje, ali da veruje u bolju budućnost jer ima potencijal. Srbija je porazom… »
Peruničić pred put u Dansku: Cepamo do kraja!
Mondo 18.01.2019
"Razloge poraza uvek tražim u sebi, činjenica je da smo imali malo treninga zajedno", rekao je selektor "orlova" pred razigravanje za 17. mesto. Jutro posle eliminacije sa Svetskog prvenstva u rukometu, odnosno plasmana na utešni "Prezident kup" (čitaj… »
Poraz rukometaša na kraju svetskog prvenstva
Danas 18.01.2019
Muška rukometna Srbije završila je učešće na Svetskom prvenstvu porazom danas od domaćina Nemačke sa 31:23. Srbija je još pre utakmice ostala bez šanse za plasman u narednu fazu takmičenja, pošto je Brazil pobedio Koreju. Reprezentacija Srbije je Grupu A… »
Cupara: Koštale nas tehničke greške; Milić: Prvi put sam igrao pred ovolikom publikom
Večernje novosti 17.01.2019
Cupara: Igrali smo dobro do nekog 50. minuta; Milić: Razlika nije realna, zaslužili smo bolje. Srpski rukometaš Vladimir Cupara rekao je danas da je na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj napravljen korak napred u odnosu na prošlu godinu. - Ići ćemo na pobede… »
Vesti dana »

Danas u Srbiji promenljivo oblačno i toplo, popodne mestimično kiša
Nedeljnik pre 3 satajoš 12 povezanih

Vrednosti ambrozije u vazduhu znatno iznad graničnih vrednosti, u Beogradu oboren „rekord“
Sputnik pre 24 satajoš 10 povezanih

Potpuna eskalacija haosa na ulicama Nepala! Veliki broj mrtvih, uveden policijski čas, vojska patrolira ulicama, žena premijera živa spaljena (foto)
Kurir pre 9 minutajoš 29 povezanih

Koji su zaključci diskusije u EP o Srbiji i koje su njihove posledice?
Danas pre 15 satijoš 5 povezanih