Повезане вести

СП ДАНСКА НЕМАЧКА Перуничић: У скорије време бићемо конкурентни свима

СП ДАНСКА НЕМАЧКА Перуничић: У скорије време бићемо конкурентни свима

Дневник 18.01.2019
БЕРЛИН: Рукометна репрезентација Србије, са учинком од победе, ремија и три пораза у групи А, није успела да се пласира у други круг такмичења на Светском првенству, чији је заједнички домаћин Немачка и Данска. (Од нашег… »
Баш лоше: "Очекивао сам више зрелости"

Баш лоше: "Очекивао сам више зрелости"

Мондо 18.01.2019
Недељко Јовановић, некадашњи ас репрезентације, сада помоћник селектора Ненада Перуничића, не крије да је разочаран учинком рукометаша Србије на СП. Фото: МН Пресс Рукометаши Србије после слабих партија у групној фази Светског… »
СП ДАНСКА НЕМАЧКА Србија против Бахреина (18.00)

СП ДАНСКА НЕМАЧКА Србија против Бахреина (18.00)

Дневник 18.01.2019
КОПЕНХАГЕН: Прва фаза Светског првенства у рукомету је завршена, а репрезентација Србије ће у наставку првенства играти за пласман од 17. до 20. места у Копенхагену. (Од нашег специјалног извештача) Српски рукометаши у суботу од… »
Недељко Јовановић разочаран резултатом рукометаша Србије на СП

Недељко Јовановић разочаран резултатом рукометаша Србије на СП

Спортски журнал 18.01.2019
Рукометаши Србије допутовали су данас у Копенхаген, где ће играти за пласман од 17. до 20. места на Светском првенству у Данској и Немачкој. Први сарадник селектора мушке рукометне репрезентације Недељко Јовановић рекао је да је… »
Перуничић пред дуел за 17. место: Цепамо до краја

Перуничић пред дуел за 17. место: Цепамо до краја

Вести онлине 18.01.2019
Селектор рукометне репрезентације Ненад Перуничић наводи како смо у одређеним сегментима били близу најјачим противницима, али да резултати ипак нису то показали. - Као што сам рекао пре турнира, за мене је разочарање што нисмо… »
Перуничић: Ово је моја кривица, бићемо конкуретни у будућности

Перуничић: Ово је моја кривица, бићемо конкуретни у будућности

Моззарт спорт 18.01.2019
Орлови настављају такмичење у Президент купу. Селектор рукометне репрезентације Србија Ненад Перуничић, после елиминације у првој фази Светског првенства у Берлину, изјавио је да је разочаран што екипа није прошла даље, али да… »
Перуничић: Прихватам критике, овај резултат је неуспех

Перуничић: Прихватам критике, овај резултат је неуспех

Дневник 18.01.2019
БЕРЛИН: Селектор рукометне репрезентације Србија Ненад Перуничић, после елиминације у првој фази Светског првенства у Берлину, изјавио је да је разочаран што екипа није прошла даље, али да верује у бољу будућност јер има… »
Перуничић пред пут у Данску: Цепамо до краја!

Перуничић пред пут у Данску: Цепамо до краја!

Мондо 18.01.2019
"Разлоге пораза увек тражим у себи, чињеница је да смо имали мало тренинга заједно", рекао је селектор "орлова" пред разигравање за 17. место. Јутро после елиминације са Светског првенства у рукомету, односно пласмана на утешни… »
Пораз рукометаша на крају светског првенства

Пораз рукометаша на крају светског првенства

Данас 18.01.2019
Мушка рукометна Србије завршила је учешће на Светском првенству поразом данас од домаћина Немачке са 31:23. Србија је још пре утакмице остала без шансе за пласман у наредну фазу такмичења, пошто је Бразил победио Кореју… »
Цупара: Коштале нас техничке грешке; Милић: Први пут сам играо пред оволиком публиком

Цупара: Коштале нас техничке грешке; Милић: Први пут сам играо пред оволиком публиком

Вечерње новости 17.01.2019
Цупара: Играли смо добро до неког 50. минута; Милић: Разлика није реална, заслужили смо боље. Српски рукометаш Владимир Цупара рекао је данас да је на Светском првенству у Немачкој направљен корак напред у односу на прошлу… »

Вести дана »