Povezane vesti
Ceca postrojila policiju ispred Hrama pa im izdala naređenje: Ajde sad mašite svi! (video)
Kurir 18.01.2019
Svetlana Ceca Ražnatović ispred Hrama Svetog Save prisustovala dočeku predsednika Rusije Vladimira Putina. "Drago mi je da sam prisustvovala, za mene je to velika čast, u društvu patrijarha i vladike, kao i trojice državnika i ministara Vlade"… »
I Ceca dočekala Putina: Pevačica ispred Hrama, oduševila Srbe (video)
Blic 17.01.2019
Svetlana Ceca Ražnatović došla je danas ispred Hrama Svetog Save, kako bi zajedno sa ostalim stanovnicima Srbije dočekala predsednika Rusije Vladimira Putina. - Drago mi je da sam prisustvovala, za mene je čast biti u društvu patrijarha, vladika… »
Vesti dana »
Požari uništavaju Los Anđeles: Sve više mrtvih, na desetine hiljada uništenih zgrada (FOTO, VIDEO)
Danas pre 14 minutajoš 13 povezanih
Zahlađenje sa kišom već zahvatilo ove delove Srbije! Pašće i do 25 centimetara snega, a pahulje se očekuju i u Beogradu: Detaljna prognoza za naredne dane
Kurir pre 30 minutajoš 14 povezanih
"Putin želi da se sastane sa mnom": Novoizabrani predsednik Amerike saopštio udarnu vest: "Dogovaramo se..."
Blic pre 32 minutajoš 11 povezanih
Novak Đoković spreman i motivisan uoči starta AO: Ne želi da priča o trovanju, fokus je na osvajanju trofeja
Euronews pre 48 minutajoš 9 povezanih
Jović ponovo solidan u pobedi Majamija: Srpski košarkaš među ključnima u trijumfu! (video)
Hot sport pre 3 minutajoš 9 povezanih