Povezane vesti
Ceca postrojila policiju ispred Hrama pa im izdala naređenje: Ajde sad mašite svi! (video)
Kurir 18.01.2019
Svetlana Ceca Ražnatović ispred Hrama Svetog Save prisustovala dočeku predsednika Rusije Vladimira Putina. "Drago mi je da sam prisustvovala, za mene je to velika čast, u društvu patrijarha i vladike, kao i trojice državnika i ministara Vlade", poručila… »
I Ceca dočekala Putina: Pevačica ispred Hrama, oduševila Srbe (video)
Blic 17.01.2019
Svetlana Ceca Ražnatović došla je danas ispred Hrama Svetog Save, kako bi zajedno sa ostalim stanovnicima Srbije dočekala predsednika Rusije Vladimira Putina. - Drago mi je da sam prisustvovala, za mene je čast biti u društvu patrijarha, vladika, tojice… »
Vesti dana »
Lokalizovan požar u Novom Sadu: Muškarac i žena zadobili opekotine, vatrogasci na terenu
NIN pre 12 minutajoš 28 povezanih
RHMZ upozorava: Do kraja avgusta u većini dana maksimalna temperatura od 30 do 35 stepeni
N1 Info pre 41 minutajoš 19 povezanih
Deliblatskoj peščari preti jaka košava, na Stolovima zaustavljeno širenje požara
RTS pre 12 minutajoš 17 povezanih
Poslanici Skupštine Srbije nastavljaju raspravu o rebalansu budžeta i još 58 tačaka dnevnog reda
Beta pre 1 satjoš 15 povezanih
Pakistan i Iran o obnavljanju memoranduma o razumevanju između SAD i Irana; Naftni tanker pogođen kod obale Omana
RTS pre 12 minutajoš 13 povezanih