Povezane vesti
Ceca postrojila policiju ispred Hrama pa im izdala naređenje: Ajde sad mašite svi! (video)
Kurir 18.01.2019
Svetlana Ceca Ražnatović ispred Hrama Svetog Save prisustovala dočeku predsednika Rusije Vladimira Putina. "Drago mi je da sam prisustvovala, za mene je to velika čast, u društvu patrijarha i vladike, kao i trojice državnika i ministara Vlade", poručila… »
I Ceca dočekala Putina: Pevačica ispred Hrama, oduševila Srbe (video)
Blic 17.01.2019
Svetlana Ceca Ražnatović došla je danas ispred Hrama Svetog Save, kako bi zajedno sa ostalim stanovnicima Srbije dočekala predsednika Rusije Vladimira Putina. - Drago mi je da sam prisustvovala, za mene je čast biti u društvu patrijarha, vladika, tojice… »
Vesti dana »

Protest podrške studentkinji Nikolini koja je optužila Marka Krička za pretnje silovanjem: Stavili policajke da čuvaju zgradu JZO
Nova ekonomija pre 3 satajoš 42 povezane

Dačić se obraća javnosti: Policija ne krije ništa u svom postupanju, ovo su detalji
Telegraf pre 1 satjoš 28 povezanih

Evropski lideri i Tramp koordiniraju pristup prema Putinu, dok se pripremaju mirovni pregovori u Ukrajini
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 227 povezanih

Rektorski kolegijum Univerziteta u Beogradu traži temeljnu istragu policijske brutalnosti 15. avgusta
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 20 povezanih