Povezane vesti

"Molim Prištinu da ukine takse, nije mi teško da to kažem, moramo da nađemo rešenje": Vučić apelovao na Albance i EU

"Molim Prištinu da ukine takse, nije mi teško da to kažem, moramo da nađemo rešenje": Vučić apelovao na Albance i EU

Srbija danas 18.01.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić apelovao je danas na vlasti lažne države Kosova da ukinu uvećane takse na uvoz srpske robe. - Molim Prištinu da ukine takse, nije mi teško da to kažem, a moja molba i apel partnerima u EU je da još snažnije… »
Otišao Putin, čeka se Makron, a možda i - vanredni izbori

Otišao Putin, čeka se Makron, a možda i - vanredni izbori

N1 Info 18.01.2019
Jedna od najvažnijih političkih poruka koje smo saznali od predsednika Rusije jeste da će podržati svaki dogovor Beograda i Prištine. Da bi se stiglo do rešenja mora da bude nastavljen dijalog, a da bi se nastavio dijalog, Priština bi trebalo da… »
Vučić: Kosovo da ukine takse ili da idemo na izbore

Vučić: Kosovo da ukine takse ili da idemo na izbore

Al Jazeera 18.01.2019
Ukoliko Ramush Haradinaj ne želi kompromis, vrijedno je pružiti mu šansu da me 'skine' sa vlasti, a to je moguće jedino na izborima, poručuje predsjednik Srbije. Molim Kosovo da ukine takse, nije mi teško to kazati, a Evropsku uniju da jasnije… »
Vučić: EU da jasnije utiče na Prištinu da ukine takse

Vučić: EU da jasnije utiče na Prištinu da ukine takse

Slobodna Evropa 18.01.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić apelovao je danas na Evropsku uniju da još snažnije utiče na Prištinu da ukine takse za uvoz srpske robe i da bude jasnija i određenija u njihovim zahtevima prema albanskoj strani. Vučić je na konferenciji za… »

Vesti dana »