Повезане вести
"Молим Приштину да укине таксе, није ми тешко да то кажем, морамо да нађемо решење": Вучић апеловао на Албанце и ЕУ
Србија данас 18.01.2019
Председник Србије Александар Вучић апеловао је данас на власти лажне државе Косова да укину увећане таксе на увоз српске робе. - Молим Приштину да укине таксе, није ми тешко да то кажем, а моја молба и апел партнерима у ЕУ је да… »
Отишао Путин, чека се Макрон, а можда и - ванредни избори
Н1 Инфо 18.01.2019
Једна од најважнијих политичких порука које смо сазнали од председника Русије јесте да ће подржати сваки договор Београда и Приштине. Да би се стигло до решења мора да буде настављен дијалог, а да би се наставио дијалог… »
Вучић: Косово да укине таксе или да идемо на изборе
Ал Јазеера 18.01.2019
Уколико Рамусх Харадинај не жели компромис, вриједно је пружити му шансу да ме 'скине' са власти, а то је могуће једино на изборима, поручује предсједник Србије. Молим Косово да укине таксе, није ми тешко то казати, а Европску… »
Вучић: ЕУ да јасније утиче на Приштину да укине таксе
Слободна Европа 18.01.2019
Председник Србије Александар Вучић апеловао је данас на Европску унију да још снажније утиче на Приштину да укине таксе за увоз српске робе и да буде јаснија и одређенија у њиховим захтевима према албанској страни. Вучић је на… »
Вести дана »

'У неверици смо': Укинут кућни притвор за троје новосадских активиста
BBC News пре 4 сатијош 54 повезане

Студенти у блокади Пољопривредног о саопштењу МУП: То није налог преко којег комуницирамо са колегиницом
Нова пре 2 сатајош 27 повезаних

Од „драги Александре“ до „господине председниче“: Како је дошло до преокрета у односу Урсуле фон дер Лајен према Вучићу
Нова пре 2 сатајош 54 повезане

Неочекиван потез А. К. Само неколико дана пре хапшења! Док је уцењивала Вујадина за паре, објавила детаљ везан за Мирку...
Курир пре 54 минутајош 55 повезаних