Povezane vesti
"Svaki dan sam išla kući plačući, jer su ljudi gledali u moju kožu!" Danas je seks bomba, a evo kako je Kendal Džener…
Telegraf 18.01.2019
Kendal je objavila svoju sliku na društvenim mrežama i pokazala kako je izglala kada je imala 13 godina. Kendal Džener je danas prava seks bomba, a na njenom atraktivnom izgledu bi joj pozavidele mnoge devojke. Manekenka i rijaliti zvezda vrlo je… »
Da li biste ga prepoznali? Đekson sada ima bradu i dredove, a evo kako je izgledao pre tačno 10 godina! (foto)
Telegraf 18.01.2019
Reper je objavio svoju sliku koja je nastala 2009. godine, a na kojoj je izgledao totalno drugačije. Na društvenim mrežama trenutno je zavladao izazov u okviru kojeg korisnici postavljaju svoje slike od pre tačno 10 godina. Bivši učesnik Zadruge i reper… »
Vesti dana »

Roditelji učenika Pete beogradske gimnazije traže sastanak s ministrom prosvete
Nedeljnik pre 41 minutajoš 30 povezanih

Rekao sam vatrogascima da spasu majku i ćerku Komšija poginulih o stravičnom požaru koji je odneo dva života (video)
Alo pre 1 satjoš 34 povezane

(Mape) ovi datumi donose velike promene vremena: Skok temperature, pa naglo zahlađenje! Zima možda sa čak -20 stepena!?
Blic pre 4 satijoš 28 povezanih

Luka Vildoza i Milica pušteni iz pritvora, ovo su poslednje informacije o skandalu
Nova pre 6 minutajoš 26 povezanih