Povezane vesti
Marija Kulić ostala zgrožena kada je videla: Odvratan mi je seks moje ćerke!
Kurir 18.01.2019
Marija Kulić nije mogla da dođe sebi nakon odgledanog seksa između njene ćerke Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Nakon što je videla snimak, Marija više nije mogla da izdrži, pa je imala oštru poruku za ćerku. "Ovo je odvratno. Ako nju nije sramota… »
Marija Kulić gledala kako miljana i zola imaju seks! Kad je oplela posle vrele akcije napravila dar-mar: Meni je ovo odvratno…
Kurir 18.01.2019
Miljana Kulić strepela je od suda majke Marije čim je stupila u intimne odnose sa dečkom Lazarom Čolićem Zolom u rijalitiju. Ipak, ni po njenom povratku par se nije zaustavio, već nastavio s redovnim vrelim akcijama u ranim jutarnjim satima. Marija Kulić… »
"Meni je ovo odvratno": Marija Kulić gledala snimak seksa Miljane i Zole, pa izletela iz kuće
Blic 18.01.2019
Zadrugarima su sinoć pušteni snimci nastali prethodnih dana, a među njima je bio i seksualni odnos Miljane i Zole. Ovo je bio prvi put da je snimak takvog sadržaja pušten od kada se Marija Kulić vratila u "Zadrugu", te je nakon emitovanja istog nastao… »
Vesti dana »
Ko ima pravo na besplatno lečenje u banjama: Fond PIO objavio sve detalje i šta je potrebno od dokumenata
Kurir pre 19 minutajoš 32 povezane
Cela Srbija u temperaturnom minusu: Vanredna situacija u 11 opština, oko 6.450 potrošača bez struje
Newsmax Balkans pre 19 minutajoš 48 povezanih
Vagner Moura postao prvi Brazilac koji je osvojio Zlatni globus za najboljeg glumca
Danas pre 44 minutajoš 26 povezanih