Povezane vesti

Marija Kulić ostala zgrožena kada je videla: Odvratan mi je seks moje ćerke!

Marija Kulić ostala zgrožena kada je videla: Odvratan mi je seks moje ćerke!

Kurir 18.01.2019
Marija Kulić nije mogla da dođe sebi nakon odgledanog seksa između njene ćerke Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Nakon što je videla snimak, Marija više nije mogla da izdrži, pa je imala oštru poruku za ćerku. "Ovo je odvratno. Ako nju nije… »
"Meni je ovo odvratno": Marija Kulić gledala snimak seksa Miljane i Zole, pa izletela iz kuće

"Meni je ovo odvratno": Marija Kulić gledala snimak seksa Miljane i Zole, pa izletela iz kuće

Blic 18.01.2019
Zadrugarima su sinoć pušteni snimci nastali prethodnih dana, a među njima je bio i seksualni odnos Miljane i Zole. Ovo je bio prvi put da je snimak takvog sadržaja pušten od kada se Marija Kulić vratila u "Zadrugu", te je nakon emitovanja istog… »
Marija Kulić gledala kako miljana i zola imaju seks! Kad je oplela posle vrele akcije napravila dar-mar: Meni je ovo odvratno…

Marija Kulić gledala kako miljana i zola imaju seks! Kad je oplela posle vrele akcije napravila dar-mar: Meni je ovo odvratno…

Kurir 18.01.2019
Miljana Kulić strepela je od suda majke Marije čim je stupila u intimne odnose sa dečkom Lazarom Čolićem Zolom u rijalitiju. Ipak, ni po njenom povratku par se nije zaustavio, već nastavio s redovnim vrelim akcijama u ranim jutarnjim satima. Marija… »

Vesti dana »