Povezane vesti
Marija Kulić ostala zgrožena kada je videla: Odvratan mi je seks moje ćerke!
Kurir 18.01.2019
Marija Kulić nije mogla da dođe sebi nakon odgledanog seksa između njene ćerke Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Nakon što je videla snimak, Marija više nije mogla da izdrži, pa je imala oštru poruku za ćerku. "Ovo je odvratno. Ako nju nije… »
"Meni je ovo odvratno": Marija Kulić gledala snimak seksa Miljane i Zole, pa izletela iz kuće
Blic 18.01.2019
Zadrugarima su sinoć pušteni snimci nastali prethodnih dana, a među njima je bio i seksualni odnos Miljane i Zole. Ovo je bio prvi put da je snimak takvog sadržaja pušten od kada se Marija Kulić vratila u "Zadrugu", te je nakon emitovanja istog… »
Marija Kulić gledala kako miljana i zola imaju seks! Kad je oplela posle vrele akcije napravila dar-mar: Meni je ovo odvratno…
Kurir 18.01.2019
Miljana Kulić strepela je od suda majke Marije čim je stupila u intimne odnose sa dečkom Lazarom Čolićem Zolom u rijalitiju. Ipak, ni po njenom povratku par se nije zaustavio, već nastavio s redovnim vrelim akcijama u ranim jutarnjim satima. Marija… »
Vesti dana »
Evroliga: Crno-beli bez šanse u Atini, šampion Evrope dominantno do pobede
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
GRADONAČELNIK GOJKOVIĆ: “NE POSTOJI OPASNOST OD ŠIRENJA POŽARA I NEMA POTREBE ZA ŠIRENJEM PANIKE”
Valjevska posla pre 2 satajoš 1 povezana
PREMIJER VUČEVIĆ NAJAVIO POVEĆANjE PLATA U PROSVETI: Do kraja 2025. rast od 31 odsto
Pirotske vesti pre 4 satijoš 1 povezana
Đoković o tome kako je otrovan u hotelu u Australiji 2022: „Otkrio sam u sebi visok nivo teških metala“
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Detalji užasa domu za stare u Leskovcu: "Povremeno se gurkali i igrali kao deca, ali ovaj put ga je jače odgurnuo"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana