Повезане вести
Двометраш из Москве, који је судији бацао паре, чека Новака у осмини финала и шаље му бахату поруку: Ниси више добар као пре!…
Телеграф 19.01.2019
Данил Медведев, 15. носилац на АО игра у форми и смара да је спреман за Ђоковића. Двометраш из Москве Данил Медведев (198, 22) биће наредни ривал Новаку Ђоковићу, који је елиминисао Канађанина руског порекла Дениса Шаповалова у… »
Нисам смео да дозволим да ме избаце из такта: Ђоковић схватио своју највећу грешку на мечу! (аудио)
Телеграф 19.01.2019
Српски тенисер је задовољан својом игром на мечу са Шаповаловим, али је љут на губитак концентрације. Најбољи светски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у 4. коло Аустралијан опена, пошто је у четири сета био бољи од… »
Крајиновић после пораза: Добро сам почео, али сам направио превише грешака (аудио)
Телеграф 19.01.2019
Филип Крајиновић изгубио у трећем колу Аустралијен Опена против Борне Ћорића, али наговестио разлоге за оптимизам у 2019. Меч трећег кола мушког сингла одлична познаника на терену и ван њега је почео – да није могао боље – по… »
Крајиновић испао у Мелбурну, Хрват дошао до преокрета за 1/8 финала!
Телеграф 19.01.2019
Борна Ћоруић бољи од нашег играча у четири сета. Србија је остала само на једном представнику на Аустралијан опену, пошто је Филип Крајиновић поражен од Борне Ћорића у 3. колу резултатом 6:2, 3:6, 4:6, 3:6! Меч је трајао више од… »
Јесте ли видели нови начин радовања Новака Ђоковића? Србин зачудио публику у Мелбурну после пласмана у 4. коло (видео)
Телеграф 19.01.2019
Први рекет света је очигледно променио начин радовања. Тачније, надоградио га је. Осим што је доживео невероватан пад у трећем сету, када је после вођства од 4:1 морао да иде у четврти, меч Новака Ђоковића и Дениса Шаповалова је… »
Вести дана »
Атаман шокирао на конференцији: ''Шта је ово?! Десет полицајаца дошло да ухапси нашег председника, генералноиг менаџера...''
Спортске.нет пре 12 минутајош 1 повезана
Америчка војска се повлачи из ове две земље? Трамп допусти могућност одласка трупа
Вечерње новости пре 7 минутајош 2 повезане
Времеплов: У Србији пуштене у промет прве поштанке марке 1866. године
РТВ пре 7 минутајош 1 повезана