Povezane vesti
Gardista koji je pozdravio Putina i Vučića: Ovo je moj poslednji raport pred predsednicima
Pravda 19.01.2019
Raport predsedniku Rusije Vladimiru Putinu najverovatnije je poslednji koji sam podneo stranim državnicim. Uveren sam da ga je primio iskreni prijatelj Srbije. Garda i tokom ove posete, kao i uvek, bila je istinsko ogledalo naše države i njene vojske… »
Gardista koji je pozdravio Putina i Vučića: Ovo je moj poslednji raport pred predsednicima
Pravda 19.01.2019
Raport predsedniku Rusije Vladimiru Putinu najverovatnije je poslednji koji sam podneo stranim državnicim. Uveren sam da ga je primio iskreni prijatelj Srbije. Garda i tokom ove posete, kao i uvek, bila je istinsko ogledalo naše države i njene vojske… »
Večernje novosti 19.01.2019
Raport predsedniku Rusije Vladimiru Putinu najverovatnije je poslednji koji sam podneo stranim državnicim. Uveren sam da ga je primio iskreni prijatelj Srbije, rekao je potpukovnik Marjanović. RAPORT predsedniku Rusije Vladimiru Putinu najverovatnije je… »
Gardista koji je predao raport Putinu i Vučiću ispred Palate: Osećao sam ponos, a zbog ovoga ću pamtiti zauvek
Srbija danas 19.01.2019
Vesti dana »
Magla i hladno vreme otežavaju saobraćaj u Srbiji, uz prognozu stabilnog i toplog vremena do kraja nedelje
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 27 povezanih
Ispred Skupštine Srbije od jutros mirno: Sin Milomira Jaćimovića obustavio štrajk glađu
NIN pre 2 satajoš 15 povezanih
Usvojena Revidirana fiskalna strategija za 2026: Poskupeli EXPO i Nacionalni stadion
Novi magazin pre 6 minutajoš 6 povezanih
Odbor Skupštine za kulturu objavio novi javni poziv za člana Saveta REM-a iz redova nacionalnih manjina
Nova pre 46 minutajoš 9 povezanih