Povezane vesti
Gardista koji je pozdravio Putina i Vučića: Ovo je moj poslednji raport pred predsednicima
Pravda 19.01.2019
Raport predsedniku Rusije Vladimiru Putinu najverovatnije je poslednji koji sam podneo stranim državnicim. Uveren sam da ga je primio iskreni prijatelj Srbije. Garda i tokom ove posete, kao i uvek, bila je istinsko ogledalo naše države i njene vojske… »
Gardista koji je pozdravio Putina i Vučića: Ovo je moj poslednji raport pred predsednicima
Pravda 19.01.2019
Raport predsedniku Rusije Vladimiru Putinu najverovatnije je poslednji koji sam podneo stranim državnicim. Uveren sam da ga je primio iskreni prijatelj Srbije. Garda i tokom ove posete, kao i uvek, bila je istinsko ogledalo naše države i njene vojske… »
Večernje novosti 19.01.2019
Raport predsedniku Rusije Vladimiru Putinu najverovatnije je poslednji koji sam podneo stranim državnicim. Uveren sam da ga je primio iskreni prijatelj Srbije, rekao je potpukovnik Marjanović. RAPORT predsedniku Rusije Vladimiru Putinu najverovatnije je… »
Gardista koji je predao raport Putinu i Vučiću ispred Palate: Osećao sam ponos, a zbog ovoga ću pamtiti zauvek
Srbija danas 19.01.2019
Vesti dana »

Šta se od Srbije očekuje ako usvoji Rezoluciju o Gazi koju predlaže ZLF?
Danas pre 28 minutajoš 21 povezana

Estrada u suzama zbog smrti Halida Bešlića: Trenutke sa njim nikada neće zaboraviti: "Otišao si tiho, bez mnogo reči, prijatelju"
Blic pre 9 minutajoš 24 povezane

Na brzoj pruzi Beograd-Subotica od danas redovan putnički saobraćaj
Nova ekonomija pre 1 satjoš 21 povezana

Poznato kad se Đoković bori za polufinale: Najbolji svih vremena i dalje ima neviđeni tretman u Kini
Mondo pre 13 minutajoš 19 povezanih