Povezane vesti
Gardista koji je pozdravio Putina i Vučića: Ovo je moj poslednji raport pred predsednicima
Pravda 19.01.2019
Raport predsedniku Rusije Vladimiru Putinu najverovatnije je poslednji koji sam podneo stranim državnicim. Uveren sam da ga je primio iskreni prijatelj Srbije. Garda i tokom ove posete, kao i uvek, bila je istinsko ogledalo naše države i njene vojske… »
Gardista koji je pozdravio Putina i Vučića: Ovo je moj poslednji raport pred predsednicima
Pravda 19.01.2019
Raport predsedniku Rusije Vladimiru Putinu najverovatnije je poslednji koji sam podneo stranim državnicim. Uveren sam da ga je primio iskreni prijatelj Srbije. Garda i tokom ove posete, kao i uvek, bila je istinsko ogledalo naše države i njene vojske… »
Večernje novosti 19.01.2019
Raport predsedniku Rusije Vladimiru Putinu najverovatnije je poslednji koji sam podneo stranim državnicim. Uveren sam da ga je primio iskreni prijatelj Srbije, rekao je potpukovnik Marjanović. RAPORT predsedniku Rusije Vladimiru Putinu najverovatnije je… »
Gardista koji je predao raport Putinu i Vučiću ispred Palate: Osećao sam ponos, a zbog ovoga ću pamtiti zauvek
Srbija danas 19.01.2019
Vesti dana »
(VIDEO) Žarko Paspalj ponovo na „udaru“ navijača Partizana: Vređan i Ostoja Mijailović
Danas pre 2 satajoš 5 povezanih
Opozicija u Leskovcu protestuje ćutanjem: Vlast pomerila sednicu do ponoći
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
"Zelenski nema ništa dok ja to ne odobrim" Trampova poruka hladan tuš za Kijev: Evo šta je rekao o razgovoru sa Putinom
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Saobraćajci zaustavili nasilnog vozača, sa skoro dva promila alkohola u krvi
Danas pre 3 satajoš 1 povezana