Povezane vesti
Gardista koji je pozdravio Putina i Vučića: Ovo je moj poslednji raport pred predsednicima
Pravda 19.01.2019
Raport predsedniku Rusije Vladimiru Putinu najverovatnije je poslednji koji sam podneo stranim državnicim. Uveren sam da ga je primio iskreni prijatelj Srbije. Garda i tokom ove posete, kao i uvek, bila je istinsko ogledalo naše države i njene vojske… »
Gardista koji je pozdravio Putina i Vučića: Ovo je moj poslednji raport pred predsednicima
Pravda 19.01.2019
Raport predsedniku Rusije Vladimiru Putinu najverovatnije je poslednji koji sam podneo stranim državnicim. Uveren sam da ga je primio iskreni prijatelj Srbije. Garda i tokom ove posete, kao i uvek, bila je istinsko ogledalo naše države i njene vojske… »
Večernje novosti 19.01.2019
Raport predsedniku Rusije Vladimiru Putinu najverovatnije je poslednji koji sam podneo stranim državnicim. Uveren sam da ga je primio iskreni prijatelj Srbije, rekao je potpukovnik Marjanović. RAPORT predsedniku Rusije Vladimiru Putinu najverovatnije je… »
Gardista koji je predao raport Putinu i Vučiću ispred Palate: Osećao sam ponos, a zbog ovoga ću pamtiti zauvek
Srbija danas 19.01.2019
Vesti dana »

Sahranjeni novinari Al Džazire koje su ubile izraelske snage u Gazi
BBC News pre 1 satjoš 34 povezane

Novi Sad: Jedan ratni veteran pušten, drugom određena mera kućnog pritvora
Beta pre 6 satijoš 20 povezanih

Veliki šumski požari u Crnoj Gori i požar u selu Čapljinac kod Niša
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 90 povezanih