Povezane vesti
Gardista koji je pozdravio Putina i Vučića: Ovo je moj poslednji raport pred predsednicima
Pravda 19.01.2019
Raport predsedniku Rusije Vladimiru Putinu najverovatnije je poslednji koji sam podneo stranim državnicim. Uveren sam da ga je primio iskreni prijatelj Srbije. Garda i tokom ove posete, kao i uvek, bila je istinsko ogledalo naše države i njene vojske… »
Gardista koji je pozdravio Putina i Vučića: Ovo je moj poslednji raport pred predsednicima
Pravda 19.01.2019
Raport predsedniku Rusije Vladimiru Putinu najverovatnije je poslednji koji sam podneo stranim državnicim. Uveren sam da ga je primio iskreni prijatelj Srbije. Garda i tokom ove posete, kao i uvek, bila je istinsko ogledalo naše države i njene vojske… »
Večernje novosti 19.01.2019
Raport predsedniku Rusije Vladimiru Putinu najverovatnije je poslednji koji sam podneo stranim državnicim. Uveren sam da ga je primio iskreni prijatelj Srbije, rekao je potpukovnik Marjanović. RAPORT predsedniku Rusije Vladimiru Putinu najverovatnije je… »
Gardista koji je predao raport Putinu i Vučiću ispred Palate: Osećao sam ponos, a zbog ovoga ću pamtiti zauvek
Srbija danas 19.01.2019
Vesti dana »
Trostruki ubica iz Danilovgrada izvršio samoubistvo: Pucao na policiju, pa presudio sebi
Mondo pre 45 minutajoš 4 povezane
Danas početak nove školske godine za 530.000 osnovaca i 240.000 srednjoškolaca
RTV pre 10 minutajoš 1 povezana
Sastanak povodom 65. godišnjice prve konferencije Pokreta nesvrstanih u Palati Srbija
RTS pre 25 minutajoš 1 povezana
UKRAJINSKA KRIZA Moskva otvara vrata Zelenskom – Peskov otkrio kada je moguć susret sa Putinom
BLISKOISTOČNI SUKOB Prva razmena vatre SAD i Irana posle mesec dana, Tramp preti novim napadima