Povezane vesti

Plivanje za Časni krst

RTS 19.01.2019
Na mnogim rekama, jezerima i izvorištima širom Srbije i Republike Srpske tradicionalno se plivalo za Časni krst. Plivalo se 33 metra, koji simbolizuju broj godina života Isusa Hrista. U Zemunu, uz hrabre plivače bili su i patrijarh srpski Irinej i… »

Plivanje za časni krst u gradu cara Lazara, prvi do krsta Lazar Krstić, Milica iz Valjeva prva do relikvije (foto+video)

Večernje novosti 19.01.2019
Širom Srbije danas je na veliki hrišćanski praznik Bogojavljenje organizovano tradicionalno plivanje za Časni krst. Širom Srbije danas je na veliki hrišćanski praznik Bogojavljenje organizovano tradicionalno plivanje za Časni krst. Plivalo se 33… »

Jovana Leposavić uzela krst na Zemunskom keju

RTV 19.01.2019
BEOGRAD - Na zemunskom keju u Beogradu Bogojavljenski krst uzela je danas 18-godišnja Jovana Leposavić iz Beograda, devojka koja se izlečila od raka. U Zemunu je u tradicionalnom plivanju za Bogojavljenski krst učestvovalo oko 300 plivača u prisustvu… »

Plivanje za krst u Srbiji: U Zemunu prva devojka, u Pirotu najmlađi

B92 19.01.2019
Na zemunskom keju u Beogradu Bogojavljanski krst uzela je danas 18-godišnja Jovana Leposavić iz Beograda, devojka koja se izlečila od raka. Dvadesetpetogodišnji Pavle Dragišić prvi je doplivao do Bogojavljenskog krsta na Adi Ciganliji. U Zemunu je u… »

Plivanje za časni krst na bogojavljenje: Pavle (25) prvi stigao do krsta na Adi, a Jovana (18) u Zemunu (video)

Blic 19.01.2019
Pavle Dragišić (25) prvi je doplivao do Bogojavljenskog krsta danas Adi Ciganliji, gde je u vodu na temperaturi od tri stepena skočilo 55 plivača, među kojima i jedna devojka. Za časni krst plivalo se danas i u Zemunu, gde je prva do krsta stigla… »

Jovana (18) pobedila rak, pa doplivala do časnog krsta! Učenica sportske gimnazije pobedu posvetila svima koji se bore sa…

Kurir 19.01.2019
Tradicionalno obeležavanje Bogojavljenja i plivanje za Časni krst održano je danas u Zemunu, a krst je osvojila Jovana Leposavić (18) iz Beograda. Više od 200 plivača je plivalo u Zemunu, a kada je krenula trka Beograđanku Jovanu su momci viteški… »

Pobedila rak, pa doplivala prva do časnog krsta: Hrabra Jovana (18) svojim govorom rasplakala sve (foto, video)

Blic 19.01.2019
Učenica Sportske gimnazije Jovana Leposavić (18) prva je doplivala do Bogojavljenskog krsta danas u Zemunu. Mlada Beograđanka, koja je pobedila rak, časni krst posvetila je prijateljima koji se bore sa tom opakom bolešću i onima kojih više nema. -… »

Kurir na bogojavljenskom plivanju u Zemunu: Više od 200 plivača uz blagoslov patrijarha hrabro skočilo u ledeni Dunav…

Kurir 19.01.2019
Tradicionalno plivanje za Časni krst održalo se danas, kao i svaki put na Bogojavljenje, širom Srbije, a u Zemunu plivalo je čak 243 plivača. Časni krst je osvojila Jovana Leposavić (18) iz Beograda koji je posvetila svojim drugarima koji se leče… »

Vesti dana »