Povezane vesti

Beograd dobija rasvetu po ugledu na Moskvu: Ovo je ekološki prihvatljiviji način osvetljenja i velika ušteda u energiji

Telegraf pre 30 dana
-To znači, sa jedne strane ekološki prihvatljiviji način osvetljenja, a s druge i veliku uštedu u energiji, tako da su mnogi gradovi u Evropi i svetu prešli na taj način osvetljenja - rekao je Radojičić
Dolazak predsednika Vladimira Putina je poruka podrške politici Aleksandra Vučića i svima nama, ali i poruka celom svetu da ponovo postoji ravnoteža u svetskoj politici, rekao je gradonačelnik prof. dr Zoran Radojičić gostujući... »

Rusi nam pomažu: Beograd će biti bolje osvetljen

Mondo pre 30 dana
Grad Beograd je, tokom posete Vladimira Putina, potpisao sporazum sa kompanijom "Boos Lajting grup" na osnovu koga će se u budućnosti raditi na novom konceptu ekološki prihvatljivijeg načina osvetljena srpske prestonice.
Gradonačelnik Zoran Radojičić je, gostujući na TV Studio B, istakao da se radi o kompaniji koja je u oblasti rasvete i osvetljenja jedna od najvećih svetskih kompanija, saopštio je Beoinfo. "Potpisali smo sporazum da ćemo sa ovom... »

Radojičić: Moskva uzor za ekološki način osvetljenja grada

Danas pre 30 dana
Dolazak predsednika Putina, je poruka podrške politici Aleksandra Vučića i svima nama, ali i poruka celom svetu da ponovo postoji ravnoteža u svetskoj politici, rekao je gradonačelnik prof. dr Zoran Radojičić gostujući na TV Studio B.
On je naglasio da je tokom posete ruskog predsednika bilo puno važnih susreta i da je Grad Beograd potpisao sporazum sa kompanijom „BOOS LAJTING GRUP” koja se bavi rasvetom i osvetljenjem i koja je jedna od najvećih kompanija u... »

Radojičić: Fascinantan doček Vladimira Putina

Danas pre 30 dana
Gradonačelnik Zoran Radojičić je izjavio da je doček ruskog predsednika Vladimira Putina ispred Hrama Svetog Save u Beogradu bio fascinantan, te da se kao prvi čovek srpske prestonice oseća ponosno jer je sve proteklo dostojanstveno, bez i jednog incidenta.
-Dolazak predsednika Putina je poruka podrške politici predsednika Aleksandra Vučića, ali i svima nama. Isto tako je vrlo važno da je to poruka i celom svetu da ravnoteža postoji a to je veoma značajno – istakao je Radojičić... »
©2019 Netmark d.o.o.