Povezane vesti
I Predrag osvojio ledenu Južnu Moravu
Jugmedia 19.01.2019
Među konkurencijom od 15 učesnika, Predrag Jović (27) iz Vladičinog Hana ove godine prvi je u hladnoj Južnoj Moravi doplivao do bogojavljenskog krsta. “Ovo mi je drugo učešće u plivanju za krst časni. Velika mi je čast što sam učestvovao u plivanju za… »
Predrag Jovanović doplivao najbrže do krsta
OK radio 19.01.2019
Vranje - Mladić Predrag Jovanović bio je najbrži u plivanju za časni krst u Vladičinom Hanu. Treću godinu zaredom na Južnoj Moravi organizovano je plivanje za časni krst na Bogojavljenju. Među tridesetak učesnika bila je i jedna devojka, prošlogodišnja… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi obeležili Dan studenata protestnom šetnjom: Rektor položio cveće na grob Žarka Marinovića
NIN pre 55 minutajoš 13 povezanih
U Lučanima poplavljeno stotine hektara poljoprivrednog zemljišta, otvoreno nekoliko klizišta
N1 Info pre 1 satjoš 27 povezanih
UŽIVO Iran otvorio Ormuz za humanitarnu pomoć; Arakči: Obezbediti uslove za konačan kraj rata
Sputnik pre 1 satjoš 48 povezanih
Biće zahtevno, teren je sa veštačkom travom! Stanković pred duel u Surdulici: Da završimo sezonu onako kako svi očekujemo
Dnevnik pre 45 minutajoš 46 povezanih
Studenti obeležili svoj dan u Beogradu: Tišina kod Rektorata, blokada PU "29. novembar", šetnja do Novog groblja
Newsmax Balkans pre 20 minutajoš 18 povezanih