Повезане вести

"Много је умислила са тих метар и жилет, а о моралу боље да не прича!" Наташа Шавија се огласила поводом прича да је имала…

"Много је умислила са тих метар и жилет, а о моралу боље да не прича!" Наташа Шавија се огласила поводом прича да је имала…

Телеграф 19.01.2019
- То је његов ниво? Мислим да сам ја далеко изнад тог нивоа који она спомиње! - рекла је Шавија. Након што су испливале информације да је Слоба Радановић наводно ноћ након Српске Нове године провео са старлетом Наташом Шавијом… »
Био је кратак! Слоба се огласио након што је Кија за њега рекла да је бисексуалац! (фото)

Био је кратак! Слоба се огласио након што је Кија за њега рекла да је бисексуалац! (фото)

Телеграф 19.01.2019
Радановић се након неколико сати огласио на Инстаграму. Након приче да је Слободан Радановић ноћ 15. јануара наводно провео са Наташом Шавијом, његова бивша жена Кристина Кија Коцкар рекла је за њега да је бисексуалац, пренео… »
Кија: Слоба је бисексуалац, сексом са лаким женама прикрива све, али ја га више нећу штитити!

Кија: Слоба је бисексуалац, сексом са лаким женама прикрива све, али ја га више нећу штитити!

Телеграф 19.01.2019
- Ја сам увек ту да му помогнем, али он прво треба сам себи да призна неке ствари и мени је заиста више доста да се спуштам како бих њега заштитила – рекла је Кија. Слоба Радановић ноћ након дочека Српске Нове године наводно је… »

Вести дана »