Povezane vesti

"Mnogo je umislila sa tih metar i žilet, a o moralu bolje da ne priča!" Nataša Šavija se oglasila povodom priča da je imala…

"Mnogo je umislila sa tih metar i žilet, a o moralu bolje da ne priča!" Nataša Šavija se oglasila povodom priča da je imala…

Telegraf 19.01.2019
- To je njegov nivo? Mislim da sam ja daleko iznad tog nivoa koji ona spominje! - rekla je Šavija. Nakon što su isplivale informacije da je Sloba Radanović navodno noć nakon Srpske Nove godine proveo sa starletom Natašom Šavijom, oglasila se i njegova… »
Bio je kratak! Sloba se oglasio nakon što je Kija za njega rekla da je biseksualac! (foto)

Bio je kratak! Sloba se oglasio nakon što je Kija za njega rekla da je biseksualac! (foto)

Telegraf 19.01.2019
Radanović se nakon nekoliko sati oglasio na Instagramu. Nakon priče da je Slobodan Radanović noć 15. januara navodno proveo sa Natašom Šavijom, njegova bivša žena Kristina Kija Kockar rekla je za njega da je biseksualac, preneo je "Scandal". - To je… »
Kija: Sloba je biseksualac, seksom sa lakim ženama prikriva sve, ali ja ga više neću štititi!

Kija: Sloba je biseksualac, seksom sa lakim ženama prikriva sve, ali ja ga više neću štititi!

Telegraf 19.01.2019
- Ja sam uvek tu da mu pomognem, ali on prvo treba sam sebi da prizna neke stvari i meni je zaista više dosta da se spuštam kako bih njega zaštitila – rekla je Kija. Sloba Radanović noć nakon dočeka Srpske Nove godine navodno je proveo sa Natašom… »

Vesti dana »