Bu, mali pomeranac, uginuo zbog "slomljenog srca"

Bu, mali pomeranac, uginuo zbog "slomljenog srca"

B92 pre 35 dana
B92: Bu, mali pomeranac, uginuo zbog "slomljenog srca"
Bu, pomerijanski špic, patio je od srčanih problema kada je njegov najbolji pseći prijatelj uginuo, kažu vlasnici.
Zvezda društvenih mreža, pomerijanski špic Bu, uginuo je u 12 godini. Njegovi vlasnici kažu da je Bu pokazivao znake srčanih problema još od kako je njegov najbolji pseći prijatelj, pas Badi, uginuo 2017. godine. "Mislimo da mu... »

Šmrc: Uginuo najslađi pas na svetu (video)

Mondo pre 35 dana
"Od slomljenog srca", kažu vlasnici.
Pas pomeranac Bu, svojevremeno proglašen za najslađeg psa na svetu, uginuo je "od slomljenog srca", saopštili su njegovi vlasnici. Bu je imao 12 godina, a prošle godine je počeo da boluje od srčanih problema, i to u trenutku kada mu je uginuo najbolji drug Badi,... »

Boo: Najlepše kučence na svetu uginulo od tuge FOTO VIDEO

B92 pre 35 dana
B92: Boo: Najlepše kučence na svetu uginulo od tuge FOTO VIDEO
Boo, jedan od najpoznatijih pasa na svetu, uginuo je u noći sa petka na subotu, objavila je njegova vlasnica Iren An na Fejsbuku.
Najslađi pomeranac na svetu uginuo je u dvanaestoj godini života, a uzrok smrti je doslovno slomljeno srce, jer se Boo razboleo nakon što je 2017. godine uginuo njegov najbolji prijatelj, kuca "Badi”. Boo je na Fejsbuku bio... »

Zbogom mališa: Najslađi i najpoznatiji pas na svetu je umro i to od slomljenog srca (foto)

Blic pre 35 dana
Pomeranac Bu, poznat kao najslađi pas na svetu umro je u 12. godini i to najverovatnije od tuge za svojim prijateljem. Mali žuti pas je jedan od zvezda interneta i svakodnevno je razveseljavao milione ljudi koji ga prate na društvenim mrežama. Bu se razboleo nakon što je 2017. godine uginuo njegov... »

Umro Bu, najslađi pas na svetu

Noizz pre 35 dana
Pomeranac Bu, koji je ponosno nosio titulu najslađeg i verovatno najslavnijeg psa na svetu, preminuo je sinoć u snu od, kako kažu njegovi vlasnici, slomljenog srca.
Naime, čupavi slatkiš koji je skupio preko 16 miliona fanova na Facebooku, nije uspeo da pređe preko toga što mu je najbolji drug, takođe pomeranac Badi, preminuo pre oko godinu dana. Od tog dana Bu je počeo da pokazuje prve... »
©2019 Netmark d.o.o.