Povezane vesti

Policija intervenisala zbog Bake Praseta

Vesti online 19.01.2019
Popularni jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, danas je u tržnom centru u Novom Sadu izazvao opštu histeriju, gužvu i guranje, tako da je morala da interveniše policija i izvrši evakuaciju. Baka Prase, koji je uz nekoliko drugih jutjubera… »

Novi Sad: Haos u tržnom centru, Baka Prase pobegao foto

Mondo 19.01.2019
Popularni jutjuber Bogdan Ilić, odnosno Baka Prase, danas je u Novom Sadu izazvao opštu histeriju, koja se umalo pretvorila u potpuni haos, tako da je morala da interveniše i policija. Evo šta kaže Baka Prase! Foto: MONDO, Danijela Pašić… »

Vrisci, lomljava i padanje u nesvest: Deca napravila haos u tržnom centru u Novom Sadu, na licu mesta i interventna (video)

Blic 19.01.2019
Popularni jutjuber Baka Prase došao je danas u Novi Sad u jedan tržni centar i izazvao opšti haos. Budući da je Baka Prase veoma popularan među mlađom generacijom, veliki broj dece je došao u tržni centar i bukvalno napravio opsadu u hodnicima… »

FOTO, VIDEO: Stampedo zbog jutjubera u tržnom centru, deca padala u nesvest

Radio 021 19.01.2019
Najmanje dvoje dece izgubilo je svest u stampedu izazvanom tokom gostovanja popularnog jutjubera "Bake Praseta" danas oko 17 sati u tržnom centru Big. Kako za 021.rs priča Novosađanka Ivana B. koja je devetogodišnjeg sina odvela na taj događaj… »

Ludilo zbog Baka praseta: Popularni jutjuber izazvao masovnu histeriju u tržnom centru, klinci totalno odlepili, morala da…

Kurir 19.01.2019
Popularni jutjuber Bogdan Ilić odnosno Baka Prase, danas je u Novom Sadu izazvao opštu histeriju, koja se umalo pretovrila u potpuni haos, tako da je morala da interveniše i policija. Najpopularniji jutjuber BakaPrase u TC BIG… »

Vesti dana »