Policija intervenisala zbog Bake Praseta

Policija intervenisala zbog Bake Praseta

Vesti online subota, 19. januar 2019.
Popularni jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, danas je u tržnom centru u Novom Sadu izazvao opštu histeriju, gužvu i guranje, tako da je morala da interveniše policija i izvrši evakuaciju.
Baka Prase, koji je uz nekoliko drugih jutjubera veoma popularan među mlađom generacijom, imao je zakazano pojavljivanje u tržnom centru, zbog čega su tineđžeri bukvalno napravili opsadu po hodnicima, želeći da što pre dođu do... »

Novi Sad: Haos u tržnom centru, Baka Prase pobegao foto

Mondo subota, 19. januar 2019.
Popularni jutjuber Bogdan Ilić, odnosno Baka Prase, danas je u Novom Sadu izazvao opštu histeriju, koja se umalo pretvorila u potpuni haos, tako da je morala da interveniše i policija. Evo šta kaže Baka Prase!
Foto: MONDO, Danijela Pašić ilustracija Baka Prase, koji je uz nekoliko drugih jutjubera, veoma popularan među mlađom generacijom, imao je zakazano pojavljivanje u tržnom centru, zbog čega su tinedjžeri bukvalno napravili opsadu... »

Vrisci, lomljava i padanje u nesvest: Deca napravila haos u tržnom centru u Novom Sadu, na licu mesta i interventna (video)

Blic subota, 19. januar 2019.
Popularni jutjuber Baka Prase došao je danas u Novi Sad u jedan tržni centar i izazvao opšti haos. Budući da je Baka Prase veoma popularan među mlađom generacijom, veliki broj dece je došao u tržni centar i bukvalno napravio opsadu u hodnicima, želeći da što pre dođe do njega. Kako za "Blic" priča... »

FOTO, VIDEO: Stampedo zbog jutjubera u tržnom centru, deca padala u nesvest

Radio 021 subota, 19. januar 2019.
Najmanje dvoje dece izgubilo je svest u stampedu izazvanom tokom gostovanja popularnog jutjubera "Bake Praseta" danas oko 17 sati u tržnom centru Big.
Kako za 021.rs priča Novosađanka Ivana B. koja je devetogodišnjeg sina odvela na taj događaj, veliki broj dece je došao u tržni centar i bukvalno napravio opsadu u hodnicima, želeći da što pre dođe do jutjubera koji je trebalo da... »

Ludilo zbog Baka praseta: Popularni jutjuber izazvao masovnu histeriju u tržnom centru, klinci totalno odlepili, morala da reaguje policija i izvrši evakuaciju! (kurir TV)

Kurir subota, 19. januar 2019.
Popularni jutjuber Bogdan Ilić odnosno Baka Prase, danas je u Novom Sadu izazvao opštu histeriju, koja se umalo pretovrila u potpuni haos, tako da je morala da interveniše i policija. Najpopularniji jutjuber BakaPrase u TC BIG!!! pic.twitter.com/xxiWlkB2at — Novosadski reporter (@ReporterNS) 19... »
©2019 Netmark d.o.o.