Produžava se Rok? Muke s državnim nametom na oružje

Produžava se Rok? Muke s državnim nametom na oružje

Mondo pre 59 dana
Predviđeni rok za zamenu starih oružnih listova novim biometrijskim ispravama, 5. mart ove godine, biće produžen za godinu dana. Velike muke građana iz unutrašnjosti s ovim nametom.
. Foto: MONDO/P. Vujić Rok bi mogao biti produžen do 5. marta 2020, piše danas "Politika", jer je Vlada Srbije 10. januara ove godine usvojila predlog izmena i dopuna Zakona o oružju i municiji, koji je upućen je Skupštini Srbije... »

Rok za zamenu starih oružnih listova biće produžen godinu dana

Blic pre 59 dana
Predviđeni rok za zamenu starih oružnih listova za nove biometrijske isprave, 5. mart ove godine, biće produžen godinu dana, preciznije do 5. marta 2020, piše danas "Politika". Naime, Vlada Srbije je na sednici 10. januara ove godine usvojila izmene i dopune Zakona o oružju i municiji, a predlog... »

Politika: Rok za preregistraciju oružja produžen godinu dana

N1 Info pre 59 dana
Predviđeni rok za zamenu starih oružnih listova za nove biometrijske isprave 5. mart ove godine biće odložen na godinu dana odnosno do 5. marta 2020. godine, piše list Politika.
Prema nezvaničnim saznanjima lista, ostalo je više od pola miliona zahteva za promenu dokumenata, a u poslednje tri godine samo 100.000 građana zamenilo je ove papire. List piše da je Vlada Srbije na sednici 10. januara ove... »

Rok za preregistraciju oružja biće produžen godinu dana

Radio 021 pre 59 dana
Predviđeni rok za zamenu starih oružnih listova za nove biometrijske isprave, 5. mart ove godine, biće produžen godinu dana, preciznije do 5. marta 2020, piše "Politika".
Naime, Vlada Srbije je na sednici 10. januara ove godine usvojila izmene i dopune Zakona o oružju i municiji, a predlog izmena upućen je Skupštini Srbije na usvajanje po hitnom postupku. Pozivajući se na nezvanične izvore,... »

Rok za preregistraciju oružja biće produžen godinu dana?

RTV pre 59 dana
RTV: Rok za preregistraciju oružja biće produžen godinu dana?
BEOGRAD - Predviđeni rok za zamenu starih oružnih listova za nove biometrijske isprave, 5. mart ove godine, biće produžen godinu dana, preciznije do 5. marta 2020, piše "Politika".
Naime, Vlada Srbije je na sednici 10. januara ove godine usvojila izmene i dopune Zakona o oružju i municiji, a predlog izmena upućen je Skupštini Srbije na usvajanje po hitnom postupku. Pozivajući se na nezvanične izvore,... »

Samo 100.000 građana ima nove papire: Rok za preregistraciju oružja produžen godinu dana

Kurir pre 59 dana
BEOGRAD - Predviđeni rok za zamenu starih oružnih listova za nove biometrijske isprave 5. mart ove godine biće odložen na godinu dana odnosno do 5. marta 2020. godine, piše Politika. Prema nezvaničnim saznanjima, ostalo je više od pola miliona zahteva za promenu dokumenata, a u poslednje tri godine... »
©2019 Netmark d.o.o.