Oglasio se i Sloba povodom afere: Uputio Kiji oštru poruku

Sloba ne može da ćuti na priče da je biseksualac: Pevač dao najsuroviji komentar, pa priznao da je li imao seks sa Šavijom!

Kurir nedelja, 20. januar 2019.
Sloba Radanović prokomentarisao je izjavu njegove bivše supruge Kije Kockar - da je Srpsku Novu godinu proveo u krevetu sa Natašom Šavijom, te da seksom sa lakim ženama prikriva da je biseksualac. Radanović je prvo prokomentarisao tvrdnje na priču o seksualnom odnosu sa Natašom. "Stvarno?! To su... »

Oglasio se i Sloba povodom afere: Uputio Kiji oštru poruku

Blic nedelja, 20. januar 2019.
Posle priče koja je isplivala u javnost a u kojoj su glavni akteri Sloba Radanović i Nataša Šavija, Kija Kockar, je uputila poruku svom bivšem suprugu, a onda je i on njoj odgovorio. Podsetimo, u javnost je isplivala informacija da je Sloba noć posle Srpske nove godine proveo sa Natašom Šavijom.... »

Kija oplela: Sloba je biseksualac, seksom sa lakim ženama prikriva sve, ali ja ga više neću štititi!

Večernje novosti nedelja, 20. januar 2019.
Sloba Radanović noć nakon dočeka Srpske Nove godine navodno je proveo sa Natašom Šavijom, a nakon toga oglasila se i njegova bivša žena Kija Kockar.
Sloba Radanović noć nakon dočeka Srpske Nove godine navodno je proveo sa Natašom Šavijom, kako Skandal prenosi, a nakon toga oglasila se i njegova bivša žena Kija Kockar. - Čula sam za to, i to je bio razlog što do poslednjeg... »
©2019 Netmark d.o.o.